Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Allods Online Forum. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Kara Büyücü mü Okçu mu ?

Arkadaşlar Mavra tomarı kullanıcak gibiyim fakat 34 lwl okçum var ve 7 lwl kara büyücüm var
bu ikisi arasında çok git gel yapıyorum sizin tavsiyeniz nedir. Pvp durumunda mesela hangisi daha
üstünlük gösterebilir. Teke tekte olsun ?

2

WasLey

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

3

Beruf: Bilgisayar teknikeri

• Nachricht senden

Pagan
LÜTFEN SAÇMA SAÇMA KONUŞMAYINIZ 34 LV E KADAR OKÇU KASMIŞ 60 LV BİR PAGAN BİLMEDİĞİ BİR KARAKTERİ OYNICAK SAÇMALAMAYIN LÜTFEN!!!!
Kardeşim sen en iyisi okçuya kullan çünkü ona alışmıssın ama istersen başka bir klas ı 30 lv akadar kas ondan sonra karar ver :)

4

Pagan
LÜTFEN SAÇMA SAÇMA KONUŞMAYINIZ 34 LV E KADAR OKÇU KASMIŞ 60 LV BİR PAGAN BİLMEDİĞİ BİR KARAKTERİ OYNICAK SAÇMALAMAYIN LÜTFEN!!!!
Kardeşim sen en iyisi okçuya kullan çünkü ona alışmıssın ama istersen başka bir klas ı 30 lv akadar kas ondan sonra karar ver :)
Teşekkür ederim :)

5

Hangisinde iyiysen onu kullan bende hep karabüyücü-okçu ikileminde kalırdım, okjçuya daha çok alıştım artık ne zaman bi karakter açıcak olursam elim direk okçuya gidiyor.
''ϜϓſϞ''

6

vaktin varsa tüm sınıfları denemeni tavsiye ederim.