Buna benzer 1 2 konu zaten açılmıştı ama ben o konunun devamını getirmek istiyorum.Bilindiği üzere yaklaşık 1 yıldan belki dahada fazla bi süredir oyuncuların gold kasma etkinlikleri sürekli kısıtlanıyor.Zaten belli başlı gold kasma olayı var 1.Goblin 2. Savaşlar bu ikisi anca haftalık 1 item parasını belki karşılar.3. sü Element görevleri oda reeankarnelerle yaparsan ve hiç zevkli değil.4.Astral farm, Eter demiyorum yalnız
Astral farm diyorum çünkü ne zaman eter niyetiyle çıksak 'Neyse külçe kasalım bari'e dönüyo çünkü eterin anca 'e'sini atıyo
5. Gene astrale yapılan Anormal bölge 1 emansyon ve 950 gold veren bölge ama 6 saatte bir yapabiliyorsunuz. 6. maddeyi bulamadım çünkü fazla bir seçeneğimiz yok eğer aklına gelen varsa paylaşırsa burada sevinirim oyuna yeni başlayan arkadaşlarda bu konuları okuyolar onlarda bilgilenmiş olurlar.Konunun özeti, bu güne kadar hep türkler adınada konuştuk ama diğer uyruklu arkadaşlarda bunlardan şikayetciler,etere çıkıp boş dönen bir sürü gemi sayabilirim size. Buradaki oyuncuların bu konuda beklentileri var,ve biz buraya daha fazla oyuncu çekmek istiyoruz ama başaramıyoruz çünkü haddinden fazla masraflı ve gold kasma olasılığı neredeyse 0'a düşürüldü.Oyuna başlamaya teşebbüs eden çıkaraklarım oyunu anlattıktan sonra en fazla 40 lvle kadar kastılar
Bu sadece eter meseleside değil grupla para kasabildiğimiz sadece bi yer vardı orsıda sikke kasılan bölgeler 2x geldiğinde hem güzel gold ve sikke hemde pvp alanı olduğu için pvp mizi yapıyoduk.Şimdi oranın değeride düşünce kimse uğramaz oldu.Aklıma gelmeyen başka bir durum varsa okuyan arkadaşlarda bunu değerlendirip yazarsa sevinirim...

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Wanzeru« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »munufi53« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)