Sana görevin nasıl birşey olduğunu anlatayım bir tane priden vardı köpekler saldırıyordu onu kurtarmaya çalışıyorduk.Ferris tungar kampındaki npc lerden görevlerini tekrar alabilirsin görevin adını biliyorsan eyer sana hangi npc olduğu konusunda daha net yardımcı olabilirim. Yada Ferris Tungar kampında M ye basıp sol sağ üstte bulunan görev bul simgesine basarsan sana hangi görevlerinin olduğunu ve nerede olduğunu gösterecektir.
İyi oyunlar..
Güzel kardeşim görev görünmüyor avilonda dünya gizemi görevine dair hiç birşey yok 60 level'da kalmak istemiyorumavilonda nayana dön. ferrise en başta gittiğin şekilde gidicen yani...
Anlayamadım nayan'a dön olayını, nayan bir haritamı yoksa npc'mi ?görev değil zaten aradığın ferrise gidiş yolu. önce ferrise gidicenki ordan görev alabilesin dimi? onun yoluda avilondan geçiyor...
Selamlar,Selamlar.
Öncelikle ışınlanma npc sinden ferris haritasının açık olup olmadığını kontrol ediniz eğer açık değilse; Avilon haritasında bulunan Nayan isimli npcden tekrar ferrise geçebilirsiniz.
İlginiz için çok teşekkür ederim. Keşke destek hizmetleri departmanındaki çalışanlarda sizin gibi seri vede yardımcı olsalar![]()
Malesef, bende bundan bahsediyorum npcde problem var sanırım.
Nayan npcsinde problem var sanırım.Ferris tungar kampındaki npc lerden görevlerini tekrar alabilirsin görevin adını biliyorsan eyer sana hangi npc olduğu konusunda daha net yardımcı olabilirim. Yada Ferris Tungar kampında M ye basıp sol sağ üstte bulunan görev bul simgesine basarsan sana hangi görevlerinin olduğunu ve nerede olduğunu gösterecektir.
İyi oyunlar..
Şimdi benim sorunum açık konuşmak gerekirse, postadan aldım görevi ferrise gittim ışınlayıcı açmadan görevi yanlışlıkla sildim. Anlatabildim mi ? şimdide ferrise gidemiyorum.Nayan npcsinde problem var sanırım.Ferris tungar kampındaki npc lerden görevlerini tekrar alabilirsin görevin adını biliyorsan eyer sana hangi npc olduğu konusunda daha net yardımcı olabilirim. Yada Ferris Tungar kampında M ye basıp sol sağ üstte bulunan görev bul simgesine basarsan sana hangi görevlerinin olduğunu ve nerede olduğunu gösterecektir.
İyi oyunlar..
Ferris tungar kampına nasıl gideceğim ? http://imgim.com/image/nayan.png
Çantada bir nesne olması gerekiyordu sanırım çantanı kontrol et.
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »sargonnn« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)
İlginiz için çok teşekkür ederim, ama arkadaşlardan yardım alma gibi bir durum olamaz mı ?Manasiklet,Yıldırım gibi bineklerin varsa bineklerdende yardım alabilirsin.Yinede geçemiyorsan meslek itemleri satın al veya sen yap.