Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Allods Online Forum.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Hesabıma giremiyorum
merhaba bir süre önce oyuna ara verdim facebook üzerinedn giriyordum ancak şimdi aynı hesaptan giremiyorum.
facebooktaki @facebook ile biten adresle giriş yapmaya çalışıyorum ancak kabul etmiyor şifre istiyor ama önceden zaten şifre falan almamıştım direk tıklayınca giriyordu diye hatırlıyorum , Allah kesin olarka bilendir.
şimdi ne yapmalıyım gireiblmek için?
şifre değşitirme ekranında mail istiyor giriyorum böyle bir mail yok diyor ama

Bende face hesabı ile giriyordum. Face Şifremi girince yanlış diyodu sonra normal giriş yolu üzerinden e-mailimi yazıp şifreyi unuttumdan devam ettim ve şifreyi deistirdim. Sonra normal giriş yolu ile devam ettim. Ve eski karakterlerde duruyordu
Minimum 2 haftadır cevap bekliyorum destekten sorduklari soruları cevapladım fakat hala geri donmediler yetkili biri yardımcı olabilirmi
Minimum 2 haftadır cevap bekliyorum destekten sorduklari soruları cevapladım fakat hala geri donmediler yetkili biri yardımcı olabilirmi
Ticket numaranı bana özelden yolla.Pazartesi dönüş yaparlar.
.
S.a
Hesabıma erişemiyorum lütfen yardımcı olabilecek biri bana mail atabilirmi Şimdiden teşekkürler.
Selamlar.
Durumu daha detaylı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışayım.
Hesap aktarma sorunu
Üstat birkaç yerde konulara yazdımda Sanırım Sen Discotec Türk yetkilisin Rİca etsem Mail atarmısnız daha rahat konuşsak yada fake bi skyptan yazışsak
Hesap aktarma sorunu
Kısaca sorun şuki 2014 oyunu bıraktım geri başlamak istedim Birleşme olmuş sanırım baya değişiklik var oyunda
Şu anda ID:, Şifre: veya @mail adresimden eski hesabıma erişim sağlayamıyorum.
Aktarma işlemi gerekyormuş sanırım my.com dan mail gelmiş ama aktarımla alakalı değil Şirket değişikliğiyile alakalı
Herhangi bir şekilde hesabıma erişemiyorm
Oyuna girip yeni bir hesap açtım kendimi ekledim ve 55 paladin olarak görülmekte ancak En son 60 ın üzerindeki bir sınır vardı tam hatırlayamıyorum ortalamanın üstünde bir paladindim ve astral setinin %30 u epik hale gelmişken bıraktım şu an 55 görülmekte ama ben hesaba erişeymiyorum sadece oyundan başka bir hesaptan arkadaş ekleyerek gördüm bu lvl i
Nasıl bir yol izlemem gerekiyor en hızlı şekilde hesabıma erişim nasıl sağlayabilirim.Şimdiden teşekkürler.