Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Allods Online Forum. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

P2P başlamak

Oyunu 1 yıl önce falan taş üstünlüğünden dolayı bırakmıştım ancak arladaşlarımla tekrar başlamayı düşünüyoruz p2p serverinin oyuncu sayısı nasıl ? Forumda gezdim ama tereddütlüyüm yardımcı olursanız sevinirim ?(

2

Merhaba , aslında Kardeşlik denilen imparatorluk tarafında Türk oyuncularla bir lonca vardır . Sunucu nüfus şu anda hala oldukça oldukça küçük ama zaman ilerledikçe onun artar. benim kötü türk hakkında Üzgünüm için google translate kullanmak zorunda .

3

sorun değil peki ücretsiz F2P serveri ne durumda oyuncu sayısı bakımından ?

4

oynamak için ücretsiz bir büyük nüfusa sahip ama akıllıca pahalı bir sunucu para