Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Satış: Kutsal Savaşçının Kutusu - 26/02/16

Sevgili Oyuncular,

Bir savaşçının gücünün birçok şekilde ölçülebileceği söyleniyor. Fiziksel gücünden hızına, reflekslerinden büyü bilgilerine, taşınan silahların gücüne kadar birçok şekilde... Fiziksel güç ve hız disiplin gerektirir, sihir ise bilgi ve keskin bir ruh sayesinde meydana gelir. Ancak Sarnaut'ta iyi dövülmüş silahları kırabilen çok az kişi vardır. Özellikle şanlı kutsal güçler ile yaratılan silahları...

Belki çok hızlı ve kuvvetlisiniz veya büyüler ile ilgili etkileyici bilgilere de sahipsiniz. Ancak bazı kahramalar silahları ile özdeşleştirilir. Excalibur'suz bir Arthas ne olurdu? Bu kahraman gibi olabilmeniz için Kutsal Savaşçının Kutusu ile silahınızı unutulmaz kılın! Kutsal Savaşçının Kutusu 26 Şubat tarihinden 4 Mart tarihine kadar Nadir Nesne Dükkanı'nda olacak.

Detaylar haberimizde...

2

Ne olucak bu yönetimin hali. 30 kristale gelipte dropu yüksek olan kutular biran 80 kristale çıktı sonra yok oldu sonra 50 kristale geldi ve artık hiçbirşey çıkmamaya başladı. Neden en başta duzelipte gelmiyor bunlar? Çok mu zor? Kutu açan hızlı davranan insanlara ayri muamele diğerlerine ayrı standart niye?
""Video games don't make us Violent, LAG does.""

3

Drop sistemi her kutuda esit. İlk once yada sonra acildiginda bir fark olmuyor. Sahsen ben f2pde oynadigim donemde actigim kutulardada esya dusurdum. Tamamen sans isi. Kutularin fiyati degistiriebilir . Normal bir magaza gibi dusun bazen indirim gelir bazen zam . Bu fiyat degisikliginin droplari etkiledigi fikrine saygi duyarim fakat yaptigin varsayima sahsen katilmiyorum.

F2P Sunucusu Piranalar Birliği Define Avcısı

4

Kutuya indirim zam gelebilir ama 20dk içerisinde zam gelip kutu çekilip sonra zamlı gelmesi garip
""Video games don't make us Violent, LAG does.""

Thema bewerten