Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Allods Online Forum.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Oyuna giriş kapalımı ???
Ölen 1den beri o yuna giremiyorum girdiğimdede serverlar gözükmemektedir daha dün basladım oyuna prosedürlerden haberim yok 2 saat süreceği söylenen bir bakım aksam 9 oldu hala bitmedimi bitmediyse neden bilgilendirilmedik ? birisi cevap verebilirmi ???
Selamlar.
Oyun açık , ufak bir güncelleme geldi yükleyip oynayabilirsiniz.
İyi Forumlar
aynı sorun bendede var oyuna girdiğim de serverlar gözükmüyor pacth i yüklememe ragmen ne yapmalıyız bu konuda?
Oyunda sorun yok.Kurulu olan oyun istemcisi dosyalarını doğrulayın ve onarın seçeneğine tıklayıp tamir et.
.
söylediklerinizi harfi harfi uyguladım fakat oyunun serverleri hiç bir şekilde gözükmedi ana sayfada bir yere tıklayıncada rus server kurulum sitesine yönlendiriyordu bende şuan oyunu silip tekrar yüklüyorum umarım düzelir düzelmezsede yapicak birşey yok ilginiz için teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim.