Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Paladine hangi item seti?

Görüğümüz kadarı ile 4 ana item seti var;

1- Meleke-Canlılık
2- Metanet-Mukavemet
3- Vahşet-Kana Susama
4- Öfke-İrade

Sizce Tank Paladin için hangi set uygun olur? Yoksa karışık mı kullanmak gerekir? Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Benim düşüncem şu şekilde;

Metanet-Mukavemet seti Tank Paladin için uygun gibi görünüyor. Metanet zarar aldıkça doluyor, zarar verdikçe azalıyor ve dolu iken daha çok hasar vermenizi sağlıyor. Tank olarak sürekli mobları tutup zararları kendi üzerimize aldığımızı düşünürsek sanki bu özellik tank ve pvp şifa düşünülerek yapılmış gibi. Mukavemette yara karmaşıklığını azaltan bir stat. "Tank olarak az hasar almalıyız" ana düşüncesinden yola çıkarak bu özelliği de tanka yakın buldum. Burda asıl kafamı kurcalayan şu oluyor. Tanksan sağlığın da yüksek olmalı. Hepsini Metanet-Mukavemet dizersen canlılık alamıyorsun. Dolayısıyla sağlığın düşük kalıyor, tank olduğun için dps de düşük zaten. Bu açığı nasıl kapatıcaz? En son aklıma şöyle bir çözüm geldi. Bazı itemleri meleke-canlılık mı dizsem? Gerçi bu oyunda bişeyi karıştırırsan genelde yanlış sonuca gidiyorsun :-)

Bir de şu var tabiki. Ulu olduğumuz için 2 talent yapabiliyoruz. Diğer karakterleri bilmiyorum fakat paladin de şöyle bir sorun oluyor bu sefer. Dps için ayrı item seti ve ejder seti dizmelisin(ejderler tamamen değişiyor fizikselde), tank için ayrı item ve ejder seti dizmelisin. Amalgam bulmak bu kadar zorlaşmışken, bi seti dizmek dünya maliyetken 2 set nasıl yaparız bilemiyorum!!! Yada fizikselden vazgeçicez mecburen. O zamanda dps oynıycam diyen bi adamın paladin açması saçma olacak. Oldu olacak paladinden fiziksel özellikleri de kaldırsınlar bitsin bu iş :-) Kafamız rahat olur bari.

2

Ben Mage'im ve full meleke canlılık gidiyorum umarım doğrudur.

3

Konuyu dağıtma forumda ceza yersin kuralları okumadın mı :D

4

ÖYLE BİŞEYMİ VAR :QWE:ASD:AF

5

ÖYLE BİŞEYMİ VAR :QWE:ASD:AF
evet kendi konunmuş gibi konuyu dağıtmaya hakkın yok demişler birde :P

6

Sanırım anladım :-) Şimdi item yeşilken 2 karakteristik veriyor. aynı itemi mavi yapınca 3 karakteristik veriyor. Mor hiç görmedim ama muhtemelen morlayınca 4 verecektir. Mesela Mukavemet-Metanet veren bir yeşil itemi mavi yapınca Mukavemet-metanet-canlılık (Bunu salladım örnek olsun diye) veriyor gibi. Rus forumunda tamamen yanlış item dizsen bile %10 luk bir kaybın olduğu yazıyor. Ne kadar doğrudur bilemem tabiki.

7

tank talentte metanet boss u tutmak için dps le aggro üretmeni sağlar, en önemli statın bence. yara almayı engellemek ıcın yan statı mukavemet de bosa gıtmez. sadece bu ıkısını kasıp ıtemlerı mavı yapınca gelecek olan 3. statları meleke canlılık verebılırsın. ya da aralara birer ikişer meleke canlılık itemı atarsın. 51-55 dungeon ejderlerını elde etmen mumkun degılse 60 ejderlerı cek npcden. canın artmıs olur. pvp ıcın page geldıkten sonra verilen karakteristikleri melekeye verebılırsın. item degıstırmeden dps arttırmıs olursun.

mor itemler de 3er stat verır. mavıye gecıstekı gıbı +stat almazlar. olanlar yukselır