Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Sunucu Bakımı

Merhaba arkadaşlar,

Yarın saat 10:00 - 14:00 arası oyunumuza erişim kapalı olacaktır. Nedeni ise sunucu bakımı :)

Bazı fonksiyonel ve yerelleştirme düzeltmeleri içeren yeni bir sürüm yüklenecektir.

İyi oyunlar

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Drakdish« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

2

Yeni sürüm gelecekse ne gelecek bilgi verir misiniz biraz ?

3

WasLey

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

Yeni sürümde ne gibi yenilikler bizi bekliyor. ?

4

vay be hiç yokdan kısada olsa bir açıklama yapıldı :D
MedusaTT
Casus-55 > (60)
HACIBEKTAŞLI
TÜRKİYE

5

saat 14:15 tahminen ne zaman açılır oyun?????
Nelious

6

Çalışmalar devam ediyor. Fazla uzun sürmez tahminen.

7

Teşekkürler bilgi için...
Nelious

8

9

şuan oynadığımız sürümün bile notları türkçe olarak açıklanmadı sonrakinin açıklanması imkansız :)

10

zollot

Anfänger

Beruf: Resim Öğretmeni

• Nachricht senden

umarım bu sürümde adalardaki bazı Bossların isimleri ve üzerindeki etkilerin seri numarası şeklinde yazmalarını düzeltip güzel bir Türkçe ile yazarsınız... :S halen çevirisi yapılmamış hatırı sayılır miktarda yazı mevcut...
EPILOGUE BİRLİK LİDERİ
New Frontier

11

zollot

Anfänger

• Nachricht senden

Bu amk oyununda ilgelenen kimse yok dimi türk oyuncularla adamlar iş yapmamak içinmi sunucuları birleştirdiler eski karakteri geçtim kristalleride istemiyorum yeni karakter açtm şimdide oyuna giremiyoruz bakım dedğin 2 saat max sürer türkiyede bununla ilgilenen kimse yok adım gibi eminim rezillik amınakoydular güzelim oyunun piç ettiler
biraz empati yapın efendim... herkese açık bir ortamda kaba bir dil kullanmayın lütfen... muhakkak ellerinden geleni yapıyorlardır...
EPILOGUE BİRLİK LİDERİ
New Frontier

12

Alıntı sahibi "rainbearingg"

Bu amk oyununda ilgelenen kimse yok dimi türk oyuncularla adamlar iş yapmamak içinmi sunucuları birleştirdiler eski karakteri geçtim kristalleride istemiyorum yeni karakter açtm şimdide oyuna giremiyoruz bakım dedğin 2 saat max sürer türkiyede bununla ilgilenen kimse yok adım gibi eminim rezillik amınakoydular güzelim oyunun piç ettiler
biraz empati yapın efendim... herkese açık bir ortamda kaba bir dil kullanmayın lütfen... muhakkak ellerinden geleni yapıyorlardır...
arkadaşım ben bu oyunu 3 senedir oynuyorum herşey çok güzel giderken sunucuları birleşticez ayağına genel olarak bakarsan binlerce kris hiç oldu verilen emekler boşa gitti eski moderatörlerden kimseye ulaşamıyosun adamlar iş bıraktı resmen böyle bişe olmamalıydı bu kadar kullanıcı varken ayıp yani bu kaba dili hakettiler bence

13

zollot

Anfänger

• Nachricht senden

Alıntı sahibi "rainbearingg"

arkadaşım ben bu oyunu 3 senedir oynuyorum herşey çok güzel giderken sunucuları birleşticez ayağına genel olarak bakarsan binlerce kris hiç oldu verilen emekler boşa gitti eski moderatörlerden kimseye ulaşamıyosun adamlar iş bıraktı resmen böyle bişe olmamalıydı bu kadar kullanıcı varken ayıp yani bu kaba dili hakettiler bence
konuda haklısın kardeşim ben sadece yazıda kullandığın dili eleştirdim...
EPILOGUE BİRLİK LİDERİ
New Frontier

14

15

zollot

Anfänger

• Nachricht senden

14:43 saat ne zaman açılır oyun acaba?
şuan açılmış galiba sürümü indiriyor giriş ekranı :)
EPILOGUE BİRLİK LİDERİ
New Frontier

16

17

Cora

Schüler

Beruf: Ork

• Nachricht senden

teşekkür ettim bakalım güzel şeyler olmuştur inş oyunda :)

18

oyuna giriyorum sunucu yok ne yapabilirim ?

19

zollot

Anfänger

• Nachricht senden

teşekkür ettim bakalım güzel şeyler olmuştur inş oyunda :)
inşaallah olmuştur :)
EPILOGUE BİRLİK LİDERİ
New Frontier