Sie sind nicht angemeldet.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

Sınıf değiştirirken bug

Bune ya biz okadar para veriyoruz müzayededen kuponu alıyoruz üstüne 2800 kristali verip nadir nesnden o zımbırtıyıda alıyoruz ve olan bu bug oluyor ve sınıf değişemiyoruz ama nesne bekleme süresine giriyor bir an önce nedeni neyse düzeltilmesini istiyorum.

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »keromerozero« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

2

Merhaba, Bu konuyu destek sistemimize ticket atarak bildirmeniz lazım buradan işlem yapamıyoruz.
.

3

aynı sorun herkeste var bu haftakı oz kuponları bugda kalmıs bunun hemen halledılmesını ıstıyoruz

4

Merhaba, Bu konuyu destek sistemimize ticket atarak bildirmeniz lazım buradan işlem yapamıyoruz.

ticket attık zaten ama cevap ne zaman gelır kımbılır sızın bu konuyla daha alakalı olmanız lazım cunkı bu sorun tekıl degıl cogul bır sorun

5

Ticketinize en kısa sürede geri dönüş yapılacaktır.
.

6

E sende her ay sınıfını değiştirirsen takılır mutlaka bir yerde Kerem. ^^
Righteous in Wrath

7

Selam a bendede ayni sorun var 2800cristalik seyi aldim elbiseleri filan sectim tam avatara degismek uzere ayni classima dondum!! Coupondada 29gun yaziyo! Report yaptim hayirlisi bakalim

8

ARKADAŞLAR MUHAKKAKKİ BİLİYORSUNUZDURDA BİR DAHA HATIRLATAYIM DEDİM SINIF DEĞİŞİMİ SADECE AYDA 1 KERE YAPILABİLİYOR YANİ BİR KERE DEĞİŞTİRKDEN SONRA 1 AY BEKLEMENİZ LAZIM AYRİYETTEN ATIYORUM SINIFINIZ MİSTİK VE KARABUYUCU OLDUNUZ TEKRAR MİSTİK OLMAK İÇİN 1 DEĞİL 3 AY BEKLEMEK DURUMUNDASINIZ EĞER BU SEBEPLERDEN DEĞİLSE O ZAMAN BUG VARDIR.KOLAY GELSİN.
<<<<<<<

9

ARKADAŞLAR MUHAKKAKKİ BİLİYORSUNUZDURDA BİR DAHA HATIRLATAYIM DEDİM SINIF DEĞİŞİMİ SADECE AYDA 1 KERE YAPILABİLİYOR YANİ BİR KERE DEĞİŞTİRKDEN SONRA 1 AY BEKLEMENİZ LAZIM AYRİYETTEN ATIYORUM SINIFINIZ MİSTİK VE KARABUYUCU OLDUNUZ TEKRAR MİSTİK OLMAK İÇİN 1 DEĞİL 3 AY BEKLEMEK DURUMUNDASINIZ EĞER BU SEBEPLERDEN DEĞİLSE O ZAMAN BUG VARDIR.KOLAY GELSİN.
evet onları bılıyoruz ark saolasın genel bır sorun bu haftakı oz kuponlarından kımse degısım yapamadı degısımı onayladı ana menuye attı fakat tekrar aynı carla basladı

10

Merhaba, Bu konuyla ilgili ekibimiz şuan çalışıyor arkadaşlar en kısa sürede bu hata düzeltilecektir sabrınız için teşekkür ederiz.
.

11

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.:):D

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »keromerozero« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)

12

Merhaba, Bu konuyla ilgili ekibimiz şuan çalışıyor arkadaşlar en kısa sürede bu hata düzeltilecektir sabrınız için teşekkür ederiz.

tesekkur ederız bızde

13

Bide ticketlara cevap verilse iyi olcakta :F

14

Sorunu geliştirme departmanına ilettik.

15

Arkadaşlar, sorun yok gibi gözüküyor. Tekrar test edin.

16

Neyi tekrar test edıcez anlamadım kuponda zaten kullanım süresi var tekrar kullanma gibi bir ihtimalimiz yok

17

Evet arkadaşında dediği gibi bekleme süresinde gözüküyor tekrar deneyemiyoruz

18

Durumu ticket atarak bildirseniz gereği yapılacaktır.

19

Ticket attık zaten gelen cevap büyük ihtimalle silinen konumda vardı

20

Bende ticket attım ve ticket cevabı böel bi sorun yok oldu