Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Allods Online Forum. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

65 patchi sonrası bazı kaybolan değerler/eşyalar

Selamlar

Güncellemeden sonra karakterimde farkettiğim bazı eksiklikler var.

• 1 aylık ışık zerresi henüz süresi olmasına rağmen yok olmuş.
  • Vahşiden kanlıdan biriktirdiğim direnişler ve değerlerin karşılığı kadar postaya gold gelmedi.
  • Güncellemeden önce reenkarnemde aktif bulunan ve daha 6 gün süresi olan 2x tecrübe silinmiş.

Bunlara ne yapabiliriz. Ticket ile düzelecek şeyler mi yoksa bir bardak soğuk su mu bunların üzerine iyi gider :?:

Bir de şu kuru kim artırıyorsa bi dursun artık :!: ;)

2

WasLey

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

2.bahsettiğin konuda sana katılıyorum amblemlerimi hesapladıgımda tam olarak karşılıgını aldıgımı söyleyemem

3

benim reenkarnedeki x2 de kayboldu seninle aynı zamanda. herhalde onun da genel anlamda bi süresi varmış diye düşünmüştüm çünkü kulanım açısından henüz 4 günü vardı. hazır sen konuyu açmışken ben de bahaneyle aynı dertden muzdarip olduğumu belirtmek istedim =)

4

Merhaba
Kaybolan nesnelerinizi destek sistemine ticket atarak bildirmeniz gerekiyor arkadaşlar yardımcı olacaklardır biliyorsunuzki buradan işlem yapamıyoruz.
İyi Oyunlar.
.