Giriş yapmadınız.

1

Sunday, July 3rd 2016, 8:14pm

Türk oyuncular ?

Arkadaşlar ben bu oyunu 3-4 yıl önce oynuyordum ve bayağı ilerlemiştik. Şöyle söyleyim, son lwl 51 di ve 52 itemleri için adalara çıkıyorduk. Şu an her şeyin değiştiğinin farkındayım ancak tekrar sıfırdan bir hesapla başladım ve neredeyse oyunda kimse yok. Novograd tıklım tıklım dolu olurdu ve herkes Türktü. Şu an ingilizce ve bilmediğim başka dilleri konuşan insanlar var. Acaba diyorum ben yanlış server da mı oynuyorum yoksa oyunun yapısı ciddi ciddi bu hale mi geldi? Eğer ben yanlış serverde oynuyorsam nasıl geçiş yaparım birde bana onu açıklarsanız sevinirim. Ya da bir diğer deyişle oyunun yapısı bu hale geldiyse lütfen ittifakta bana yardımcı olabilecek Türk dostlar bana ulaşsın. Teşekkür ederim şimdiden.

2

Sunday, July 3rd 2016, 10:04pm

Discotech

Profesyonel

Meslek: Teknik Destek

• Özel mesaj gönder

Oyun diğer topluluklarla birleşti global serverdeyiz artık.
.

3

Monday, July 4th 2016, 2:56pm

hocam bende şuan eski hesabı kurtarmaya çalışıyomda şuan 16 lev karabüyücü oynuyorum elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım bende sıfırdan başladım

4

Friday, July 28th 2017, 7:32pm

En/tr

Bir dakika ben oyunu EN olarak indirdim yani TR olarak indirmiş arkadaşlarla şu an aynı serverda mıyım? onlarla karşılaşabilecek miyim? yoksa türklerle oynamak için tr mi yüklemeliyim? ?(

5

Friday, July 28th 2017, 8:42pm

Discotech

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

Bir dakika ben oyunu EN olarak indirdim yani TR olarak indirmiş arkadaşlarla şu an aynı serverda mıyım? onlarla karşılaşabilecek miyim? yoksa türklerle oynamak için tr mi yüklemeliyim?
Merhabalar,

Arkadaşlarınla aynı sunucuda bulunuyorsan oynayabilirsin sadece EN olarak oyunu indirdiğin için dil seçeneğin ingilizce kalacaktır.
Oyunu Türkçe oynamak istiyorsan bu linke tıklayarak indirebilirsin.
.

6

Friday, July 28th 2017, 8:57pm

Tüm sunucularda Türkler azınlıkta 60 lvl ile yabancılarla 1 server altında toplandık. Eğer 0 dan başlayacaksan Equilibrium serverini tavsiye ederim. Bedavadan 1 aylık full 8 taş ve baya bi tomar veriyor.

7

Tuesday, August 1st 2017, 7:20pm

benimde oyunun zor dönemlerinde (2014'te) kastığım bir şifacım vardı yanlış hatırlamıyosam 51 ya da 52 lv.

şimdi oyunu tekrar indiriyorum. onunla istediğim server'a girip oynayabilecek miyim? global olduktan sonra sanırım girmemiştim oyuna

8

Tuesday, August 1st 2017, 8:55pm

Discotech

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

benimde oyunun zor dönemlerinde (2014'te) kastığım bir şifacım vardı yanlış hatırlamıyosam 51 ya da 52 lv.

şimdi oyunu tekrar indiriyorum. onunla istediğim server'a girip oynayabilecek miyim? global olduktan sonra sanırım girmemiştim oyuna
Merhabalar,

Hesabını taşıman gerekiyor ilk önce. Destek ekibine gerekli bilgilerin ile birlikte ticket atmalısın ilgileneceklerdir. Daha sonra hesabına bulunduğun sunucuda devam edebilirsin.

Saygılarımla.
.

9

Tuesday, August 1st 2017, 9:15pm

sanırım o işlemi birleşimde yapmışım. oyuna girmeyi deneyince tüm eşyalarım ve kristallerimle beraber new frontier sunucusundan başlattı otomatik olarak.

10

Wednesday, August 2nd 2017, 12:02pm

Discotech

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

sanırım o işlemi birleşimde yapmışım. oyuna girmeyi deneyince tüm eşyalarım ve kristallerimle beraber new frontier sunucusundan başlattı otomatik olarak.
Keyifli oyunlar o halde ..
.