Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Sunday, January 21st 2018, 10:32am

haki34reis

Stajyer

• Konuyu başlatan "haki34reis"

Meslek: allods online da farmer

• Özel mesaj gönder

Addonlarla bilgisi olan varmı ?

ya bu AoandLocker da kitlemeyi açınca oyun içinde reklam tarzı şeyler çıkıyo onları silemiyormuyuz ? bide bu Asniper addonunda rusça ben ne güzel eskiden indirdiğim sniperi kullanıyodum ve türkçeydi ama silindi türkçe yapabilme şansım varmı addonları ? ?(

2

Sunday, January 21st 2018, 10:58am

ya bu AoandLocker da kitlemeyi açınca oyun içinde reklam tarzı şeyler çıkıyo onları silemiyormuyuz ? bide bu Asniper addonunda rusça ben ne güzel eskiden indirdiğim sniperi kullanıyodum ve türkçeydi ama silindi türkçe yapabilme şansım varmı addonları ?
Oyunumuz için Addons ları hazırlayanlar Rus oyuncuların istekleri doğrultusunda hazırladıkları için çoğunlukla Rusça olmak ile birlikte farklı dillerde de çeşitli addons lar mevcuttur. Oyunumuz içerisinde o uyarıları silmenin tek yolu eklentiler de uyarı veren addons un kapatılmasıdır. Uyarı veriyorsa o addons uyumlu değildir. İnternet üzerinden arama motorlarında istediğiniz addons u yazarsanız bulabileceğiniz siteler mevcuttur.

Sayğılarımızla.
İyi eğlenceler.