Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Hocam nasıl kusura bakmayalım ? ben maaş günümü bekledim 26mart öğlen maaşımı aldım akşam geldim bitmeden kristal alıcam ama yok saat 17-00da bitmiş,ben tamamen o yazıya güvenerek iş yaptım,beni çok mağdur ettiniz,bunun affı nasıl olur ? benim için oyun bitmiştir taş yapabilecegim tek etkinliği kaçırdım sayenizde,iyi eğlenceler size oyunda.
Bu etkinlik tekrar ne zaman gelicek 2 ayda bir tekrarlanmıştı. Bu sefer tarihe dikkat edersiniz umarım sevgili modmalum hayat sadece tedbiri öğretmiyor
bazı işleri düzgün yapmazsa insan işinden bile oluyor
![]()
Bu etkinlik tekrar ne zaman gelicek 2 ayda bir tekrarlanmıştı. Bu sefer tarihe dikkat edersiniz umarım sevgili modmalum hayat sadece tedbiri öğretmiyor
bazı işleri düzgün yapmazsa insan işinden bile oluyor
![]()
Forum Yazılımı: Burning Board®, WoltLab® GmbH tarafından geliştirilmiştir.