Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Merhaba ben allods u sildim fakat geri dönmeyi düşünüyorum ilk sorum şu geri dönmeye değer mi ? 2. sorum ise oyunda özellikle novograd ve bg da çok kasma oluyordu ki bilgisayarımın özellikleri tavsiye edilen özelliklerde
Oyunu tekrar denemen sana hiçbir şey kaybettirmez. Allods Online'ın muhteşem dünyasını yeniden keşfetmeni öneririm, pişman olmayacaksın
Zamanımın azlığından dolayı p2w olanı oynasam acaba bir miktar maddi çıktıyla biraz daha dengeleyebilir miyim ya da direk ücretli olanda başlasam daha mı avantajlı olur hiçbir fikrim yok. Gündüzleri çalıştığı için ancak akşamdan akşama oyuna kısıtlı vakit ayırabilecek olan bir oyuncuya siz hangi sunucuyu önerirsiniz? Ayrıca sunucu yanında taraf ve sınıf önerilerinize de açığım
Alıntı
p2p yi göm![]()
impi göm
cashcileri göm
bi üsttekini göm![]()

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Jaxis" (Mar 2nd 2019, 7:43pm)
Yeni güncelleme ile steam hesabı olanlar oyuna giremiyor, oyunda oyuncu azalması oldu olmaya da devam edecek gibi
Forum Yazılımı: Burning Board®, WoltLab® GmbH tarafından geliştirilmiştir.