Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Tuesday, April 1st 2014, 9:22pm

Transfer issue

i did transfer my account from TR server to new Allods server. However , there occured a problem about character. When i did log in, i cannot see my character. I guess, it is not transfered. Would you check how i will be fixed?

Would you check how it will be fixed?

2

Tuesday, April 1st 2014, 9:24pm

??????????????????????????????????????????????????

3

Tuesday, April 1st 2014, 9:34pm

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

Tuesday, April 1st 2014, 9:35pm

5

Tuesday, April 1st 2014, 9:35pm

OLUM BURAYA NEDEN YAZIYOSUN GİDİP İNGİLİZLERİN GENERAL DISCUSSIONS INA YAZSANA... MISHU HARBIDEN TAM Bİ REZİLSİN

6

Tuesday, April 1st 2014, 9:36pm

7

Tuesday, April 1st 2014, 9:36pm

sövcem smdi burda direk ban yicem gene bakan yok hacı ben hesabı geçirdim car yok car eudada oyun acık su an millet 60 a kasıyor

8

Tuesday, April 1st 2014, 9:41pm

la keko register yazan yere ıd ni şifreni mailini gir okey le gerisi kolay

9

Tuesday, April 1st 2014, 9:43pm

bunlarda bize öğretiyor . Arkadaşım diyoruzki Reegisteri yaptık hesabı aktardık Euyada geçtik Cara giriş yapıyoruz hesapda car yok anladınmı carı silmişlermi napmışlarsa yok

10

Tuesday, April 1st 2014, 9:45pm

yıkarım lan forumu nerdesiniz yöneticiler . Where Are Boss :DDDDDDDDD !!!!!!!!!!!!!!!

Bu konuyu değerlendir