Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Wednesday, April 2nd 2014, 7:44pm

Bilgisi olan

Hesabımı taşımış olmama rağmen karakterimi göremiyorum,bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?
Dancingfear

2

Wednesday, April 2nd 2014, 7:48pm

Meslek: Student

• Özel mesaj gönder

Karakteri göstermiyor başta çünkü daha grafikleri indirmemiştir 7gblık dosyayı indir görünür yada aç gir çara bekle biraz gelir.

3

Wednesday, April 2nd 2014, 7:50pm

7 Gb'lık dosya dediğin eu launcher değil mi ? ben Tr den yayınlanan yamayı indirdim.Acaba veriler yükleniyor kısmını mı beklemem gerek dediğin gibi ?
Dancingfear

4

Wednesday, April 2nd 2014, 7:52pm

Meslek: Student

• Özel mesaj gönder

Ya geçen seferde olmuştuya yama başı milletin oyun 1-2 gün kasmıştı sağ üstte indiriyordu aynı olay. bide tr launcher aç orda 1.2gb dan sonra 7g kuruyor onuda kurunca tamam olması gerek 3gb tayım şuan 8)

5

Wednesday, April 2nd 2014, 8:07pm

Derin bir ürperti aldı bedenimi :|
Dancingfear