Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Wednesday, April 9th 2014, 2:41pm

Şüpheli uçuş

merhabalar umoyladan gök kuleye balıkla ucarken çıkan iblisleri öldürmemiz gerekiyor.
seri bi şekilde sürekli Z Z Z Z Z yapsam bile illaki bi kaç damage alıyosun velhasıl benim hp yetmiyor.
iblisler mi çok güçlü ben mi çok güçsüzüm.
4. tekrarım bu.
Mozilla / FirefoxGirl

2

Wednesday, April 9th 2014, 2:57pm

ben koruyucu zırh giyiyorum ama bende canım %10 da iken tamamladım şifacıdan hayır duası al ekstradanda oyunda 59 levelliklik can artırıcı yemeklerden içersen yaparsın

3

Wednesday, April 9th 2014, 2:58pm

merhabalar umoyladan gök kuleye balıkla ucarken çıkan iblisleri öldürmemiz gerekiyor.
seri bi şekilde sürekli Z Z Z Z Z yapsam bile illaki bi kaç damage alıyosun velhasıl benim hp yetmiyor.
iblisler mi çok güçlü ben mi çok güçsüzüm.
4. tekrarım bu.

full z taktigide ben full 52 ile bile direkten dönmüştüm o görevde
:thumbup:

4

Wednesday, April 9th 2014, 5:53pm

dayanıklılık potu
hayır duası ve yemek ile tekrar deneyeyim :D
Mozilla / FirefoxGirl

5

Wednesday, April 9th 2014, 5:55pm

o görevde ıllakı mobalrın yaklasmasını bekleme devamlı z ye bastınmı uzakta sana vurmadan kesıyorusn bende bı sıkıntı olmadı
Bu hesabımı artık kullanmıyorum.Şuan kullandığım hesap : KenanReiz

Bu konuyu değerlendir