Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Abi zamanla hepsi düzelecek emin olabilirsiniz biraz bizlerin elinde.kimse eglenmek istemiyor galiba![]()
ayrıca bütün sucunular birlesti ama halen su oyunun forumundaki rekor user
cok ilginc cok![]()
Alıntı
165 kullanıcı forumu geziyor
96 Üye (5 görünmeyen) ve 69 Misafir - Rekor: 516 Kullanıcı (Wednesday, March 19th 2014, 8:40pm)
ufak caplı bir günceleme olabilir
güncelleme gelmiş ve oyun sunucusu kapanmış şimdi haberim oldu arkadaşlar sizde de aynısı var mı sadece bende mi böyle![]()
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "xangle240tr" (Apr 17th 2014, 3:00pm)
birazda bizim elimizde kismina katiliyorum bunda sikinti yokAbi zamanla hepsi düzelecek emin olabilirsiniz biraz bizlerin elinde.kimse eglenmek istemiyor galiba![]()
cok ilginc cok![]()
Alıntı
96 Üye (5 görünmeyen) ve 69 Misafir - Rekor: 516 Kullanıcı (Wednesday, March 19th 2014, 8:40pm)
türkiye coma :drakdishbirazda bizim elimizde kismina katiliyorum bunda sikinti yokAbi zamanla hepsi düzelecek emin olabilirsiniz biraz bizlerin elinde.kimse eglenmek istemiyor galiba![]()
cok ilginc cok![]()
Alıntı
ama oyun icinde sürekli para verenle vermeyen arasinda ucurumlar olmasi her 6 ayda bir karakterlerin degistirilmesi ( karakterler arasinda dengesizligi saymiyorum bile ) oyunda yeni seyler geliyor adam gibi bir aciklamanin yapilmamasi off SIKILDIM bunlari yazarsam daha coook uzar gider
Alman COMA : Fayne
Ingiliz COMA : Wraith02
Fransiz COMA : Reira
Türkiye COMA : Where is the turkish COMA
COMA : Community Manager = Topluluk Müdürü
o süper moderatör türkiye sorumlusu yok suantürkiye coma :drakdishbirazda bizim elimizde kismina katiliyorum bunda sikinti yokAbi zamanla hepsi düzelecek emin olabilirsiniz biraz bizlerin elinde.kimse eglenmek istemiyor galiba![]()
cok ilginc cok![]()
Alıntı
ama oyun icinde sürekli para verenle vermeyen arasinda ucurumlar olmasi her 6 ayda bir karakterlerin degistirilmesi ( karakterler arasinda dengesizligi saymiyorum bile ) oyunda yeni seyler geliyor adam gibi bir aciklamanin yapilmamasi off SIKILDIM bunlari yazarsam daha coook uzar gider
Alman COMA : Fayne
Ingiliz COMA : Wraith02
Fransiz COMA : Reira
Türkiye COMA : Where is the turkish COMA
COMA : Community Manager = Topluluk Müdürü
Forum Yazılımı: Burning Board®, WoltLab® GmbH tarafından geliştirilmiştir.