Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

22

Thursday, April 17th 2014, 4:33pm

WasLey

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

ben hala sorunu çözemedim :D bu bilgisayarımdan my.comdu forumdu filan heryerden çıkış yapsam başka bi bilgisayardan kayıt olsam hesap aktarsam olurmu ?

Sen hesabını eger bu e postaya aktardıyysan başka bir e postaya aktaramassın mod larla irtibata geç yada karakterleri aktardıgın e postayı ve şifresini hatırla.

23

Thursday, April 17th 2014, 4:36pm

hatırlamıyotrum ama ilk başka bi e postayla hesap aktarımı yaptım yanlış yaptım yani ve migrate tuşu yok oldu şimdide aktaramıyorum

24

Thursday, April 17th 2014, 4:38pm

e postalarımı deneye deneye yapayım dicem ama nerden anlıcam hangisi olduğunu

25

Thursday, April 17th 2014, 4:40pm

Hesabını yeniden aktarmayı dene. UIDxxx daha önce aktarıldı tarzı bir mesaj göreceksin. Onu bana özel mesajla yollarsan hangi e-posta adresine kaydettiğini bulabiliriz.

26

Thursday, April 17th 2014, 4:41pm

WasLey

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

hatırlamıyotrum ama ilk başka bi e postayla hesap aktarımı yaptım yanlış yaptım yani ve migrate tuşu yok oldu şimdide aktaramıyorum

Drakdish'e ulaş o sorununu çözecektir.

27

Thursday, April 17th 2014, 4:55pm

portala giriyorum hesab aktarımına tıklıyorum bişey olmuyo sayfa yeniliyo gibi oluyo kaydoluyorum ve başarıyla kayıt oldunuz diyo ve şuan giriş yapmış durumdasınız

28

Thursday, April 17th 2014, 4:56pm

29

Thursday, April 17th 2014, 5:10pm

Cep telefonundan girmeyi deneyiniz olacaktır.
Bu hesabımı artık kullanmıyorum.Şuan kullandığım hesap : KenanReiz

30

Thursday, April 17th 2014, 5:44pm

yok olmuyor delircem ya kaç haftadır olmuyor darkdish özel mesajlara bi bakarmısın

Bu konuyu değerlendir