Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Friday, May 30th 2014, 7:11pm

• Konuyu başlatan "cemkutluck22"

Meslek: Student

• Özel mesaj gönder

Bıraktım.

Merhabalar arkadaşlar bildiğiniz üzere ben Mageofiblis/Necronized. Şimdiye kadar kırdığım herkesten özür dilerim hatalarım affola.2 senelik allods online serüvenim boyunca bana destek olan Rush,Them,Kabile,Mellon,Brawewings,LaLeZaaR,Sonsofsigma,Ascendacy ve REVENGE birliklerine ve içindeki dostlarıma,abilerime,ablalarıma,kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. SAĞLICAKLA KALIN HERKESE İYİ EĞLENCELER HAYATTA BAŞARILAR :)

2

Friday, May 30th 2014, 7:37pm

Discotech

Profesyonel

Meslek: Teknik Destek

• Özel mesaj gönder

Real hayatında başarılar.
.

3

Friday, May 30th 2014, 7:47pm

• Özel mesaj gönder

Real hayatında başarılar.
Çok sağolun :)

4

Friday, May 30th 2014, 7:53pm

Cem kanka hala Rush'a nasıl girdiğini anlayamasamda niye bırakıyon yaaa bari bi ara rc ye gelde konuşalım özletiyosun kendini :D :D 8|

5

Friday, May 30th 2014, 7:53pm

WasLey

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

Kendine iyi bak Dostum hayatında başarılar.

6

Friday, May 30th 2014, 8:15pm

7

Friday, May 30th 2014, 8:16pm

hrlsı

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "greens" (Jun 20th 2015, 2:13am)

8

Friday, May 30th 2014, 8:53pm

• Özel mesaj gönder

bi haltını görmedik 2 yıldır bırakman iyi olmus
Get loose :)

10

Friday, May 30th 2014, 9:24pm

oyundanda yazmıstın zaten hayatında basarılar kardeşim :)
<<<<<<<

11

Friday, May 30th 2014, 9:33pm

Dostum bırakmana bende diğer arkadaşlar gibi üzüldüm. Bir insanın değerli olması için bir yerlere gelmesi gerekmez. O insan sana oyunda değer verip sohbet ediyor ve zor zamanda yardım ediyorsa, işte benim için değerli kişi odur.

12

Saturday, May 31st 2014, 11:42am

Duygulandım ;( Kendine iyi bak hocaa.. :)
►Dıkşın◄

Yok Arkadaş. Ben Konuşuyorum İngilizceyi.Mençistırın Köylüsü Anlamıyosa Ben Naapiym?

"What you have are bullets, and the hope that when your guns are empty I'm no longer be standing, because if I am you'll all be dead before you've reloaded."-V

13

Saturday, May 31st 2014, 1:01pm

14

Saturday, May 31st 2014, 1:18pm

Bu konuyu değerlendir