Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Gelecekten günümüze
hocalar mühendisin durumu gelecek güncellemelerde ne olacak fikri yada bilgisi olan varmı
öncelikle başlık ters olmuş gibi

mühendis şu anda tam bi ölüm makinesi halinde. bi iki güncelleme sonra düşürürler gücünü. ikinci bi ozan vakası olcak yani ...
►Dıkşın◄
Yok Arkadaş. Ben Konuşuyorum İngilizceyi.Mençistırın Köylüsü Anlamıyosa Ben Naapiym?
"What you have are bullets, and the hope that when your guns are empty I'm no longer be standing, because if I am you'll all be dead before you've reloaded."-V
PvP'de duvarsız bir Büyücü kadar zayıf. DPS'i iş görür. Önümüzdeki iki patchte değiştiğiyle ilgili bir haber görmedim. Ozan gibi olacak sanıp hemen sınıfını Mühendise çevirenler için şu an hayal kırıklığı yaşatıyor.