Giriş yapmadınız.

1

Sunday, June 22nd 2014, 10:35pm

Hesap taşınması

Merhabalar. 55 level hesabımı iptal ettirip yeni siteden tekrar kayıt olmak istiyorum. Karakterimin adı Crwydrynxlıv

2

Sunday, June 22nd 2014, 10:41pm

Hocam charı tr serverindan burayamı taşımaya çalışıyosun tam olarak anlayamadım sorununu daha net yazar mısn ?
<<<<<<<

3

Sunday, June 22nd 2014, 10:44pm

Hocam charı tr serverindan burayamı taşımaya çalışıyosun tam olarak anlayamadım sorununu daha net yazar mısn ?
Şimdi benim hesap TR deydi, sanırım bi arkadaş kayıt etmiş bende kayıtı iptal ettirip tekrar eski siteden giriş yapıp kayıt olmak istiyorum. Olay tamamen bu.

4

Sunday, June 22nd 2014, 10:47pm

Öyle birşey söz konusu değil hocam malesef hesap bilgilerini arkdaşından a da kimdeyse ondan alman lazım charı bikere aktarıldıysa tekrar geri alıp yükleme yapamazsın malesef
<<<<<<<

5

Sunday, June 22nd 2014, 10:51pm

Öyle birşey söz konusu değil hocam malesef hesap bilgilerini arkdaşından a da kimdeyse ondan alman lazım charı bikere aktarıldıysa tekrar geri alıp yükleme yapamazsın malesef
Sorunda orda o da unuttum diyor maili ve şifreyi ayrıca birkaç kişi daha iptal ettirip tekrar kayıt olmuştu ondan söylüyorum ve 55 lvl hesap o kadar emek verdik. Sadece kayıtı iptal ettirip eski siteden giriş yapıcam tekrar kayıt olucam bunda ne sakınca olabilir ki soruyorum??

6

Sunday, June 22nd 2014, 10:56pm

Discotech

Profesyonel

Meslek: Teknik Destek

• Özel mesaj gönder

Merhaba, Gerekli bilgilerinizle beraber destek sistemine ticket atın lütfen.
.

7

Sunday, June 22nd 2014, 10:58pm

Merhaba, Gerekli bilgilerinizle beraber destek sistemine ticket atın lütfen.
2 gün önce ticket atmıştım hala cevap gelmeyince bende konu açayım dedim.

8

Sunday, June 22nd 2014, 11:01pm

Hocam destektek gelcek cevabı beklemek durumundasın malesef çünkü onların onayı ile bu tip işlemler gerçekleşiyor.
<<<<<<<

Bu konuyu değerlendir