Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Goblinbolun İttifak Tarafındaki Gereksizliği..
Merhabalar tam 2 aydır ittifak tarafında oynuyorum bu 2 ayda gördüğüm kadarıyla ittifak tarafında goblinbol oynamayı bilen en fazla 10 kişi var.Biraz önce bir takımda 4 kişiydik hepsi 2 yıllık broşlarıyla girdiler, karşı takımda sadece 2 kişi vardı ve bu 2 kişi bizi 8-2 yendiler.Ben harici diğer 3 kişiyi kaleye dizsek genede gol yerdik gibime geliyor.Bu tek örneğim değil artık okadar alıştım ki geçe 3-4 gibi giriyorum en azından karşıyada ittifak geliyor ozaman anca kazanabiliyoruz.Bu konu hakkındaki görüşlerini almak istiyorum...
Geçişler açılsın diyoruz başka bişi demiyoruz .
2(biz)v4 imparatorluğa karşı yendiğimde oluyor 4(biz)v2 yenildiğimde 2 tane oyunu bilmeyen topu kaptırınca ne yaparsın
benim kavrayamadığım olay 2 yılda nasıl hiçmi gobline girmedin hiçmi bişey öğrenemedin, abi her ay 1 defa girse oyuna gene bişeyler yapar ayıptır ya.