Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Wednesday, September 10th 2014, 7:10pm

• Konuyu başlatan "lockemokke"

Meslek: Gemi Makine Mühendisi

• Özel mesaj gönder

İblis Bilimcisi-Kara Büyücü /Coşku-Dayanıklılık Statü Dağıtımı

Yaa statüleri nasıl dağıtıcam bir gram fikrim yok ilk defada kara büyücü oynuyorum yeni patchlerle birlikte kafam iyice karışık güzel detaylı bir şekilde anlatma şansı olan varsa çok makbule geçmiş olcak teşekkür ederim :whistling:
Param varda aklım yok mu sandın?

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "lockemokke" (Sep 10th 2014, 7:41pm)

2

Thursday, September 11th 2014, 11:56am

araştırabilirsin ama melekeye ver bütün statlarını itemleride düşen itemlere göre yap ve kanasusamayı unutma 20den aşağı kalmasa iyi olur :)

3

Saturday, September 13th 2014, 2:07pm

• Konuyu başlatan "lockemokke"

Meslek: Gemi Makine Mühendisi

• Özel mesaj gönder

Ben meleke ve vahset gidiyorum kana susamayıda yalnız bırakmıyorum...peki itemlerde nasıl gitmeliyim??
Param varda aklım yok mu sandın?

Bu konuyu değerlendir