Kabul ediyorum ozan yeni gelecek eklentiyle daha kötü olacak her geçen gün kötüye gittiği gibi aynı yolda devam ediyor 6.0'da da çok bir fark yok bu gidişle ozanın düşüş yaşamadığı bir eklentiyi bile göremeyeceğim.
Bunun yanı sıra 5.2 de kolay lokma olacağımızı düşünen diğer sınıflardaki arkadaşları yanıltabilirsek çok mutlu olacağım )
imp tarafında dopeyi en çok mutsuz eden etkenler anketinde ilk sıraya oturdun adam her gün seni sayıklıyor 46 lık raporluk durumu olabilir seyfi senin şefkatine ihtiyacı var şu an onun ne olur bizimle ol gel lütfen acı ona ihtiyacı var (
Herkes 13 taşına takmış da adamın 58k statı vardı benim 50k stat vardı.
Talentimi beğenmiyormuş ben de duello yapalım bana ozanı öğretsin dedim birisi aracılığıyla hala öğrenmeye devam ediyorum ))
Yeni stat sistemi ve son zamanda ozanın gösterdiği düşüş yüzünden seyir zevki günden güne azalan Ozan Videolarından birini daha sizlerle paylaşmak istedim... https://www.youtube.com/watch?v=qWDtRUz80W4
O eski ozan yok artık ne kadar özlesek de oyun buna izin vermiyor Bizim balatımız işlevsiz , mistiğin stunlar işlevsiz hale geldi yeni stat sistemi sağ olsun ...Teşekkürler abi ...