Giriş yapmadınız.

1

Wednesday, November 26th 2014, 11:27pm

Artik Derdime Bir Çare !

Merhaba arkadaşlar Karakterimin çalınması sonucu 5 gün önce forumda 3 konu destek ekibine 4 adet ticket attım karakterin %100 benim olduğuna dair bütün kanıtlara sahibim kullanıcı adı ilk karakter nicki İlk mail adresi ve ilk mail adresine gelen hesabın açıldığına dair 2011 yılında gelen e posta ekran görüntüsü Hesabın ilk açılış tarihi, hesaba ilk sms yoluyla çekilen kristal kullanılan telefon numarası, hesaba yatırılan yüzlerce TL nin dekont ekran görütüleri vs.. Herşey mevcuz fakat forum modları tarafından tek yazılan şey desteğe ticket atıp beklemem gerektiği . Bazı arkadaslar en geç 1 saate cevap veriyorlar diyor fakat Desteğe 3 adet ticket yolladım yaklaşık 5 gün oldu bir cevap bile verilmedi ... Yıllarca verdiğim emek ve yüzlerce TL ....Ticketlarımı okutmak sesimi duyurmak icin ne yapmam gerekiyor Şimdiden yorumlar için teşekkürler NOT : hata senin şifreni paylaşmasaydn dicekleri görür gibiyim ''şifremi kimseyle paylaşmadım'' karakterimin hacklenme sebebi bilgisayarım Virüs koruma programı açıkken allods online çalışmıyor haliyle oynamak için kapatmak zorunda kalıyorum ve tahminim pvp yardımı için indirdiğim bi addon sayesinde karakterim hacklendi ve bunu yönetimde biliyorki karakterim çalındığı için arkadaşlarım sikayet etmiş ve karakter blocklanmış fakat şimdi karakteri geri alamıyorm ...

2

Thursday, November 27th 2014, 12:05am

Vietor

Acemi

Meslek: Backend Developer

• Özel mesaj gönder

Oha ya oyunu bırakandan beri değişen hiç birşey yok mu? Baksanıza eskisi gibi ticketlere geç yanıt veriyorlar. -_-
Yerinde rahat uyu Allods Online TR. Bu gençlik seni korumak için elinden geleni yapacaktır. :D

3

Thursday, November 27th 2014, 12:17am

Geç olsun güç olmasın da ticketimin görüldüğü ve bilerek cevap verilmediğinden şüpeleniyorum Allods tr destekte 3 kişi çalışıyordu 1 ticketa 3 günde cevap veriyorlardı 5. güne girdik 3 ticketimdan birine bile cevap verilmedi...

4

Thursday, November 27th 2014, 6:25am

Discotech

Profesyonel

Meslek: Teknik Destek

• Özel mesaj gönder

Merhaba arkadaşlar Karakterimin çalınması sonucu 5 gün önce forumda 3 konu destek ekibine 4 adet ticket attım karakterin %100 benim olduğuna dair bütün kanıtlara sahibim kullanıcı adı ilk karakter nicki İlk mail adresi ve ilk mail adresine gelen hesabın açıldığına dair 2011 yılında gelen e posta ekran görüntüsü Hesabın ilk açılış tarihi, hesaba ilk sms yoluyla çekilen kristal kullanılan telefon numarası, hesaba yatırılan yüzlerce TL nin dekont ekran görütüleri vs.. Herşey mevcuz fakat forum modları tarafından tek yazılan şey desteğe ticket atıp beklemem gerektiği . Bazı arkadaslar en geç 1 saate cevap veriyorlar diyor fakat Desteğe 3 adet ticket yolladım yaklaşık 5 gün oldu bir cevap bile verilmedi ... Yıllarca verdiğim emek ve yüzlerce TL ....Ticketlarımı okutmak sesimi duyurmak icin ne yapmam gerekiyor Şimdiden yorumlar için teşekkürler NOT : hata senin şifreni paylaşmasaydn dicekleri görür gibiyim ''şifremi kimseyle paylaşmadım'' karakterimin hacklenme sebebi bilgisayarım Virüs koruma programı açıkken allods online çalışmıyor haliyle oynamak için kapatmak zorunda kalıyorum ve tahminim pvp yardımı için indirdiğim bi addon sayesinde karakterim hacklendi ve bunu yönetimde biliyorki karakterim çalındığı için arkadaşlarım sikayet etmiş ve karakter blocklanmış fakat şimdi karakteri geri alamıyorm ...

Bu durum forum moderatörlerinin işi değil destek ekibinin işi,daha önce bu konu hakkında bilgi vermiştim cevabı beklemeniz gerekiyor.
.

5

Thursday, November 27th 2014, 10:15am

bu oyunda şifrenin kırılıp çarın çalındıgını hiç duymadım ama sattıgı çarı katakulliyle geri almaya çalısan dolandırıcıları cok duydum sende onlardan birine benziyorsun

6

Thursday, November 27th 2014, 12:39pm

Bu durum forum moderatörlerinin işi değil destek ekibinin işi,daha önce bu konu hakkında bilgi vermiştim cevabı beklemeniz gerekiyor.
Forum modlarından yardım istemedim zaten oyunu oynayan arkadaşlardan hangi yollara başvurabilirim diye tavsiye istedim ''Cevap beklemeniz lazım'' yazısının üzerine bi yetkiniz olmadığını biliyorm ''Cevap vermiyorlarsa charın yandı unut sen o işi '' diyen bi mod görmedim zaten :)

7

Thursday, November 27th 2014, 12:43pm

bu oyunda şifrenin kırılıp çarın çalındıgını hiç duymadım ama sattıgı çarı katakulliyle geri almaya çalısan dolandırıcıları cok duydum sende onlardan birine benziyorsun
Dervişin fikri neyse zikride odur kardeş herkesi etrafındaki insanlar gibi sanma...Fark ettiysen satmışındır şifre paylayşmasaydın gibi şeyler yazılmaması rica ettim bu forum resmi bi ortam değil sattım desemde resmi bi işlem yapılamaz zaten ben gayet güzelce dürüst bi şekilde olanları anlattım virüs programı kurbanı oldum ve tavsiye bekliyorum ...

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Discotech" (Nov 27th 2014, 10:46pm)