Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
AYASOFYA Birliği Nova Baskını
elinize sağlık müzikle baya bir uyumlu olmus son bölüm baya hoşuma gitti
Keşke bende olsaydım
Allods dur Daha yeni Başladık
Helal size yılbaşı eğlencesi
Keyifli video olmuş devamını bekliyoruz.
.
tşkler arkadaşlar yakın zamanda eğlence amaçlı ve birlik tanıtım amaçlı videolarımız gelicekdir herkese kolay gelsin iyi forumlar.
novoda niye o kadar muhafız mob falan var merak etmişimdir hep zaten. gereksizler cidden iyi olmuş kestiğiniz
Burç
The Noob
Carisma - Whacky - Fantastic - ObeyUrMaster - Reprobate - Stiff - Carismakiss - Almond - Comet
Şu hasar almayan NPC ler de olmayaydı iyiydi.
Evet gece 4 de nova basımı Tebrikler.
Ultimatefc
ittifağa dissmi attınız başınıza büyük bela aldınız :d sabah gelin diyon demi reyis
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Discotech" (Jan 3rd 2015, 3:10pm)
saat geç olmasına rağmen online sayısı iyiydi. ama istek üzerine tekrar edilir kimse kırılmasın

)
ittifağa dissmi attınız başınıza büyük bela aldınız :d yiyosa sabah gelin diyon demi reyis
ER meydanımız herkese acık herkesi görmek isteriz.
Online sayısı fazla , Afk sayısı ondan daha fazla.
Ultimatefc
elinize sağlık güzel video
:))
Video güzel olmuş bu müzikle geldiğinizi bileydim hiç direnmezdim
Müziği özenle seçen memurumuza teşekkür ediyoruz

)
ah ah ahaaa müzik güzel oturmuş