Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Monday, January 26th 2015, 9:53pm

Hesap aktarma

Merhaba
bir sorum olacaktı benim serverler birleşmeden once hesabım vardı şimdide onu buraya aktaramiyorum kapanmış allodsun eski sayfası nasıl gecircem hesabı burayı bütün bilgilerini hatırlıyorum hesabım i daha önceden aktaramama sebebim vatani gorevimi yapiyordum yeni geldim napmaliyim tekrar hesap açmak çok maliyetli oncekisinde cok emek harcamistim

2

Monday, January 26th 2015, 10:29pm

Discotech

Profesyonel

Meslek: Teknik Destek

• Özel mesaj gönder

Merhaba
Hesap aktarımı için artık gerekli bilgilerinizle beraber ticket atmanız gerekiyor yardımcı olacaklardır.
.

3

Monday, January 26th 2015, 10:32pm

Hangi bölümden atıcam ticketi bide cevap nezamana gelir ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Eski umursamaz yönetim yok artık eyw :thumbup:

4

Monday, January 26th 2015, 11:05pm

Discotech

Profesyonel

Meslek: Teknik Destek

• Özel mesaj gönder

Ticket Sistemi << tıklayın lütfen.
.