Giriş yapmadınız.

1

Tuesday, February 3rd 2015, 6:06pm

Bonus kristal

sayın admin gm moderatöre artık hanginiz varsa kristal yüklemesi yaptım 10-20-30 bonus kristal almam gerekiyordu gelmedi ilgilenirseniz sevinirim

2

Tuesday, February 3rd 2015, 7:05pm

Selamlar.

Konuyu destek sistemine iletmelisiniz, mümkünse alış veriş yaptığınız tarih saat, ödeme şekli,(paypal acountu, kredi kartı son dört hanesi vs.) ni paylaşırsanız daha çabuk düzeltilecektir.

İyi Forumlar.

3

Wednesday, February 4th 2015, 6:34am

bende 1000 kristal yüklemesi yaptım. 100 kristal bonus gelmesi gerekiyordu gelmedi. lakin ticket sistemini hiç kullanmadığım için bıraktım kaldı öyle.

4

Wednesday, February 4th 2015, 7:43am

Selamlar.

Sistem çok basit zaten sizden istediği bilgileri paragraflar halinde sunmuş, bence 100 kristal olsada hakkınızı alın bir bilet oluşturun.

5

Wednesday, February 4th 2015, 6:24pm

bende yükleme yapmıştım ama euro kurundan yapmamısın ondan gelmedi dediler bi alakası varmı acaba euro yada dolar olması fark ediyormu?

6

Wednesday, February 4th 2015, 6:33pm

Merhaba.

Kur ile alakası yok yüklemiş olduğunuz miktarın yüzdesi kadar bonus kristal gelmesi gerekiyor, lütfen destek sistemine bildiriniz.

7

Wednesday, February 4th 2015, 6:47pm

desteksistemine yazı yazdım beklemedeyim birde sayın moderatöre oyun içi kristal kurunda bi hareketlenme olurmu güncelleme ile sence elimindeki kristali nasıl degerlendirelim

8

Wednesday, February 4th 2015, 6:52pm

9

Friday, February 6th 2015, 5:18pm

Kristal çekip bonus kristali alamayanlar aldımı kristalini acaba ona göre kristal alıcağım ^^

10

Friday, February 6th 2015, 5:49pm

yok destek sisteminede yazı yazdım cevap da gönderdiler ilginiz için teşekkürler felan diye yazı yazmışlar ama ne kristal var nede bonus

11

Sunday, February 8th 2015, 12:51am

aynen bende yazdım banada cevap geldi ama sanırım bonus monus yok üstüne bi bardak su içelim

12

Sunday, February 8th 2015, 2:20am

Discotech

Profesyonel

Meslek: Teknik Destek

• Özel mesaj gönder

Arkadaşlar bonuslar konusunda sorun olduğu bildirildi,muhakkak bonuslarınız yüklenecektir biraz zaman alabilir gerekli departmana ilettik içiniz bu konuda rahat olsun lütfen.
.

13

Monday, February 9th 2015, 6:57am

içimiz bonusları aldıgımızda rahat olucak :D

14

Monday, February 9th 2015, 10:05am

4 gün önce ilettim benimde hala yüklenmedi, sıkıntı deyil elbet yüklenir ancak şöyle bir durum var, bu durumu duyan sadece benim bildiğim bir çok insan kristal çekmedi yüklenmiyor diye, sihirli lambada anında geçerken bunda böyle bir sorun olması kaç günde düzeltilmemesi hoş deyil , gelecekte yapılacak etkinliklerdede insanlar şüpheye düşecek güven kaybedecek

Bu konuyu değerlendir