Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Rehberi dikkatli inceleyince biraz eksiğim olduğunu fark ettim kusura bakmayın en kısa süre içinde daha detaylı bir rehber ayarliyacağım.
Rehberi yeniledim ve daha detaylı yaptım hadi hayırlısı
İksir üretimi için imparatorluk tarafından oyuncular farklı yaratıklar kesiyorlar. İttifak tarafı ile ortak aynı yapılan görevler değiller.

Uyarı için sağol imp şaman hakkında çok bilgim yok bu haftasonu düzeltmeye çalışırım
Eline sağlık güzel bir rehber olmuş.
kanka
Kanka sen biliyon istersen ben kendi çarımdan yapıyım 25 lwl'lik var ya hani istediğin resimleri söyle bende alırım

Gerek yok başkası açıklamış saol
Gerçekten çok faydalı bir rehber olmuş eline sağlık. Bence kesin dereceye girersin
METANET
Alınan her zararda metanet kademesi birikir. Her metanet yüzdesi için verilen zarar ve şifa artar. ( Ben size hayvana dayalı bir talent gösterdim yani zarar almanız zor o yüzden bu süs pek bir işe yaramaz )
Bu verdiğin süs bilgisinin! işe yaramadığından emin misin ?
Pve de işe yaramıyor ama pvp de vazgeçilmez