Genel af derken .... bug kullanan karakter alan satan argo ve rencıde edıcı kufur hakaret kullanan kısıler ıcın banlanan karakterlere AF olursa ortalık pıslıkden gecılmez .. oyle degılmı ? zaten dıger turlu kımse banlanmamısdır sanırım.
bu benım fıkrım dıger arkadaslar ne dusunur bılmem ..
ya neden bu kadar katılık gösteriyorsunuz ben mağdur oldu8m yalandan yere karkater imi banladılar derdimide anlatamıyorum şimdi benim günahım nedir karakter alış satış vs diyorlar karakter bnm bütün belgelerimde elimde ama inandıramıyorum birde bu bakımdan bakın olaya....umarım gündeminize girmezde zaten şu an bile yeterince pislikl var oyunda hazırki temizlenenleride geri getirirsek işimiz var artık...
bu arada oyunun player kaybetmesi kaynaklı bu tür düşüncelere kapılanlar varmı bilmiyorum ama o insanları geri getirmektense oyun içinde bazı değişiklikler yapılarak zaten kayıp oyuncuları geri kazanabiliriz...
bende o tarftarıyım olabilir ama keske diyor keske zamanında nefsimize yenilmesek böyle hatalar yapmasak banlanana kişiler bugun ittifaktaki olaydaki gördüğümüz gibi banlanan sahıslar oyun yönetimi moderator ardaslara sözlü hakaraet yoluyla yüklenmeye basladı bu zihniyet değişmedi sürece kusura bakmayın ama bazı kişilere ban atmak sevap bi kere ban yediğiniz zaman yönetime sövüyorsunuz akıl alacak iş değil sucu kendin işliyorsun sonra kalkmıs bide yönetime sövüyorsun yönetim ne yaptıysa sonuna kdr arkasındayım benimde bir sucum varsa benide ban atsınlar.lafım burdan sadece sana değil genel olarka konusuyorum yanlıs anlama dostum
bu ban açılması konusu gündemi gelirmi acaba yoksa yine desteğe sadece tickıt atıp susmak mı gerekiyor yada banın açılması konusunda tüm allodsun desteğini mi almamız lazım.
bu ban açılması konusu gündemi gelirmi acaba yoksa yine desteğe sadece tickıt atıp susmak mı gerekiyor yada banın açılması konusunda tüm allodsun desteğini mi almamız lazım.
cihan kardeşim gibi çok kişi mağdur oldu aslı avr veya yok bu ban konusunu gündeme taşımak gerekiyor çünkü iannıyorumki biz ve bizim gibiler artık bazı gerçekleri anlamıştır ama şunu söylşemek isterimki benim suçum sadece arkadaşın hesabıyla ilgilenmek bunudefalarca söyledim arkadaşım bu oyunun tanınmış kişilerinden birisi idi ve ben onun göz rahatsızlığı ve akabinde tatile çıkması dolasıyla hesabından oyuna girip krakter gelişimi ile ilgilendim suçumuz bu bunun akabinde 2 mizin hesaplarıbloklandı size soruyorum böyle bir çok kişi var ve biz bu mağduriyetlerin düzeltilmasi açısından genal af istiyoruz ve bunun sonucunda bir çok şeyi bir çok kişinin daha dikkatli yapacağından eminim arkadaşımız hasta olsa bile ....
Selamlar.
Bahsetmiş olduğunuz konuları elinizde destekleyecek kanıt var ise; detaylı bir şekilde destek sistemine bildiriniz.Ayrıca ispat ve delil olmadan kimseye bu tarz cezalar verilmemektedir.
İyi forumlar.
Selamlar.
Bahsetmiş olduğunuz konuları elinizde destekleyecek kanıt var ise; detaylı bir şekilde destek sistemine bildiriniz.Ayrıca ispat ve delil olmadan kimseye bu tarz cezalar verilmemektedir.
İyi forumlar.
Forum Yazılımı: Burning Board®, WoltLab® GmbH tarafından geliştirilmiştir.