Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Sunday, August 23rd 2015, 4:15pm

Imp Tarafi???

Beyler İMP TARAFINDA TÜRK SAYISI NASIL TÜRK BİRLİĞİ VARMI ?
''ϜϓſϞ''

2

Sunday, August 23rd 2015, 5:13pm

Meslek: Bilgisayar teknikeri

• Özel mesaj gönder

KONU KİLİT!!!! FORUMDA BÖYLE KONULAR YETERİNCE VARDIR LÜTFEN ARAŞTIRMA YAPINIZ!!!

3

Sunday, August 23rd 2015, 5:52pm

Beyler İMP TARAFINDA TÜRK SAYISI NASIL TÜRK BİRLİĞİ VARMI ?
Konunun kilitlenmesi için bir neden yok.

F2P ücretsiz sunucuda fazlasıyla impde Türk bulabilirsin.

P2P ücretli sunucuda malesef impde çok az Türk var.

4

Sunday, August 23rd 2015, 8:59pm

YARDIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER DOSTUM 44 LVL Bİ OKÇUM VE 23 LVLM Bİ KARABÜYÜCÜM VARDI 4-4-3-2-1-1 TAŞLI OYUNA GİRDİM BAYA Bİ KAFAM KARIŞTI BENDE VERDİĞİM PARALARDAN FEDAKARLIK EDİP ZATEN ÇOK FAZLA Bİ MİKTAR ÖDEMEMİŞTİM 0 DAN Bİ KARAKTER KURUP İMP TARAFINA KATILACAĞIM TEKRARDAN TEŞEKKÜRLER.
''ϜϓſϞ''

5

Sunday, August 23rd 2015, 9:00pm

YARDIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER DOSTUM 44 LVL Bİ OKÇUM VE 23 LVLM Bİ KARABÜYÜCÜM VARDI 4-4-3-2-1-1 TAŞLI OYUNA GİRDİM BAYA Bİ KAFAM KARIŞTI BENDE VERDİĞİM PARALARDAN FEDAKARLIK EDİP ZATEN ÇOK FAZLA Bİ MİKTAR ÖDEMEMİŞTİM 0 DAN Bİ KARAKTER KURUP İMP TARAFINA KATILACAĞIM TEKRARDAN TEŞEKKÜRLER.
Ö.d yardımcı olduysam ne mutlu bana :D