Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Saturday, October 31st 2015, 5:43pm

Çalınan hesabım

Merhaba arkadaşlar. 1.5 - 2 yıldır oynamıyordum tekrar başlamaya karar verdim fakat hesabımın çalındığını fark ettim. Onlarca ticket atmama rağmen hiçbir çözüm bulunmadı ve konu her seferinde kapatıldı. O kadar para yatırdım, emek verdim. Artık bu'çözüm bulunsa iyi olur. Saygılarımla..
İyi Forumlar.

2

Saturday, October 31st 2015, 6:05pm

Selamlar

Geçmiş olsun,destek sistemine bilgilerinizi doğru ve eksiksiz paylaştığınızdan emin olunuz.

3

Saturday, October 31st 2015, 6:08pm

15-20 kez ticket attım. Aldığım kristal sayılarına tarihlerine saatlerine kadar yazdım her seferinde kapatıldı konu.

4

Saturday, October 31st 2015, 7:40pm

Bu kadar basit olmamalı hesap çalma lütfen artık bi'çare bulun.

5

Monday, November 2nd 2015, 11:42am

Hesabını aktardın/taşıdın mı?
Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim; ama niteliksiz değilim.

-Charles Bukowski

6

Monday, November 2nd 2015, 1:10pm

Discotech

Profesyonel

Meslek: Teknik Destek

• Özel mesaj gönder

Hesap çalınma ve ceza işlemlerini,Destek sistemine ticket atarak çözmeniz gerekiyor.
Kilit.
.