Genel Durum
P2P Sunucusu için şu günlerden itibaren ölü sunucu diyebiliriz... Bu durumu ortaya çıkmasındaki temel sorun 2 tanedir .
1 - Hala Yayınlanmayan 7.0 sürümü
-Bekleyen kişi sayısı birkaç onluktan ibarettir.
-Birçok kişi sürüm gelene kadar üyelik almamaktadır.
-Sonuç olarakta serveri tam ölüm havasına sokmuştur "Araftaki oyunun gösterdiği karakter sayısı oyundakinden çoktur)
2-Birçok p2p oyuncusu sunucusunun steam a taşınacağını ve bununda büyük bir canlılık katacağını düşünmüşken bu konudaki hayaller tamamen hüsranla yer değiştirmiştir.
-Temel tanı p2p sunucuları taşınacak oslaydı . ilk olarak steamde yayinlananmasıyla p2p sunucusunun taşınmadığını görmek olmuştur .
P2P Sunucusun ahvali ne olacağına dağir varsayımlarınızı burada benimle paylaşırsanız . Kendimize bir yol haritası çizebileceğimizi umut ediyorum .
Bekle ve Gör Politikası gibi cevapları dikkate almayacağım . Bildiklerinizi yada Düşüncelerinizi Paylaşmanızı istiyorum
Not : Mail.ru forumundan translate cevirisine göre steamdeki yeni sunucuya ileride dil desteği gelecekmiş. Artık Sorunun Cevaplarını heryerde arar oldum(olduk) . İyi Eğlenceler
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Discotech" (Jan 29th 2016, 12:24pm)