Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Saturday, February 13th 2016, 5:43am

2 görev eksik

kara sular mapini tamamladım ancak 2 görev eksik gözüküyordu. görev bula tıkladım tenebraya gönderdi tenebrayı da tamamladım bir görev kara sulara tekrar gönderdi dedim herhalde şimdi bitecek inşaeAllah. ancak yine bitmedi 2 görev eksik ve bulamıyorum
desteğe sorgu attım ancak ilgilenen olmadı. ilerleyesimde olmuyor böyle. gerekirse linkide atarım attığım sorgunun

2

Saturday, February 13th 2016, 9:54am

3

Saturday, February 13th 2016, 10:52am

Discotech

Profesyonel

Meslek: Teknik Destek

• Özel mesaj gönder

Görevler bağlantılı ve gizemli olduğundan dolayı eksik gibi gözükebilir,bazı haritalarda ilerleyen seviyelerde görev açıyor seni yönlendirecektir.Level kasmaya devam et rahatlıkla.
.