Giriş yapmadınız.

1

Wednesday, May 4th 2016, 11:38pm

Ne oldu böyle

Merhaba arkadaşlar ben çok eski oyunculardan Daju. oyunu bırakalı 3 yıl olmuştu tekrar dönücem sanırım hesabım oynamadığım için kayıp. oyun neden böyle oldu forumu okudum giren yok konular yok hevesli kimse yok eskilerden hiçbir arkadaşa rastlayamadım. forumda inanılmaz birlik videoları kestiğimiz bossların videoları olurdu sözlü bir sürü şey vardı şimdi en son açılan konular 1 ayı geçmiş türk kalmadı mı oyunda nerde bu millet nerde bu devlet :D

2

Thursday, May 5th 2016, 1:05am

P2p sunucusunda imparatorluk tarafında aktif bir türk guildimiz var. Katılmak istersen seni de aramızda görmekten mutlu oluruz :)

3

Thursday, May 5th 2016, 9:07am

Olan şu oyun birleştikten sonra büyük miktarda oyuncu kaybetti. Özellikle kristal fiyatlarındaki patlama buna sebep oldu. Çünkü artık TL değil dolar yada euro fiyatından alındığı için.
poot poot poot poot poot... POOTIE!! YOU'VE BEEN POOTED!!!

4

Thursday, May 5th 2016, 2:53pm

Ben f2p de oynicam zamanında 3 yıl önce 11 taşlarım vardı boşa gitmesin orda bi bakınıyım olmadı sizin yanınıza geçerim.

5

Tuesday, May 24th 2016, 1:43am

Dostum eğlencene bak benim 11 taşım olsa bırakmazdım demiyimde gene çok zorlardı beni p2pleye geçmek . Biraz para yatırsan taşları 12 lesen çok kaliteli olur hesap. tabi kaçırdığın o kadar tomarı saymazsak ... Dost acı söyler :D

F2P Sunucusu Piranalar Birliği Define Avcısı