Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Monday, June 6th 2016, 7:02pm

p2p serverda suan başlamak sakıncalımı?

merhaba arkadaşlar oyuna yeni başlıycam oyunu p2p servarında oynamak istiyorum ama başlamadan önce servarda ya kendi lwlerimde kimse bulamazsam korkusu var o yüzden bilen arkadaşlar varsa yada benimle birlikte yeniden başlıycak varsa beni bilgilendirirseniz cok sevinirim..

2

Monday, June 6th 2016, 9:02pm

bende bugun p2p serverine başladım daha kimseyi göremedim ama yüksek leveller vardır inşallah

imp tarafında MatthewDragon

3

Monday, June 6th 2016, 11:36pm

İmp gelin ve bana mesaj atın. Ayrıca konumuzu inceleyebilirsin tıkla.

F2P Sunucusu Piranalar Birliği Define Avcısı

Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "KenanReyiz" (Jun 7th 2016, 12:35am)

4

Wednesday, June 8th 2016, 1:57pm

Biz iki arkadaş bugün P'2P serverde başladık malum diğer server zaten oynanmaz. İttifak tarafındayız eski oyunculardanız. Varsa bir grup birlikte oynayabiliriz.

5

Wednesday, June 8th 2016, 3:45pm

Biz iki arkadaş bugün P'2P serverde başladık malum diğer server zaten oynanmaz. İttifak tarafındayız eski oyunculardanız. Varsa bir grup birlikte oynayabiliriz.
ittifakta kimse yok tek başınıza iyi eğlenceler :D

F2P Sunucusu Piranalar Birliği Define Avcısı

Bu konuyu değerlendir