Giriş yapmadınız.

1

Wednesday, September 21st 2016, 8:37pm

Kartsız abonelik nasıl alınır ?

Merhaba, smuggle paradise serverinde ücretsiz 7 günü tükettikten sonra smuggle paradise de oynama kararı aldım lakin kredi kartsız bir ödeme yöntemi malesef yok.
Bu sorunu nasıl aşabilirim, oynamak istiyorum lakin bir tek allods için kart sahibi olmam mantıksız.
Paysafe kartları malesef bulamadım, paysafe kartı istanbul/ esenyurt civarından nasıl edinebiliceğimi bilen kişilerinde yardımını bekliyorum.

Cevablayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

2

Wednesday, September 21st 2016, 9:41pm

Merhaba, hoşgeldin p2p'e. Paysafecardlar için kendi sitesinden bakabilirsin anlaşmalı yerlere. Gerçi zamanında almaya çalıştığımda bayii gözüken yerlerin karttan haberi bile yoktu, ben anlatıyodum ne olduğunu ama mutlaka vardır bir yerde. Esenyurt'ta yoksa Avcılar'da vardır. :) Steam'den kullandığım kadarıyla da kart işlemi çok kısa sürüyor. Bir tanıdık kart sahibine de yaptırabilirsin bence. İyi oyunlar.

3

Wednesday, September 21st 2016, 10:43pm

Teşekkürler, yarın tekrar paysafe için bakacağım.
Ayrıca steam üzerinden abonelik veya kristal alınabiliyor mu ?
Yetkili biriside yardımcı olursa minnettar kalırım.

4

Wednesday, September 21st 2016, 10:46pm

S.a. Kardeş. Bende oyunu ilk beta döneminde oynamıştım. Sonra oyun içi marketin oyunu çok bozduğunu öğrendim, geri dönmedim. Şimdi P2P serverda oynamayı düşünüyorum ama çok kararsızım buna değer mi? WOW la Allods arasında kaldım açıkcası. Yeri gelmişken aylık ücret ne kadar acaba? Bu arada kredi kartsız ödeme için benim yaptığımı yapa bilirsin. İninal kart diye bi kart var D&R larda migroslarda falan satılıyo internette ayrıntılı bilgisini bulursun. Sende çok beğeniceksin çok kullanışlı.

5

Wednesday, September 21st 2016, 10:52pm

Kesinlikle Allods p2p oynanmaya değer, tamamiven oyunculuk ve emek çizgisinde bir yapı olmuş p2p.
Ayrıca bildiğim kadarıyla Türkiye'den guıld de mevcut, oyuncu sayısı biraz sorunlu ama bu gelişime veya başka bir konuda önemli bir eksiklik arz etmiyor.

İnnial kartı biliyorum lakin bunun ile nasıl kristal yüklemesi yapıcam ?
Teşekkürler ayrıca.

6

Thursday, September 22nd 2016, 9:53am

Ayrıca ininal kart diye bir kart varmış pptlerden alabildiğin. 5 lira gibi bi ücrete bir yıl kullanabileceğin bir kart veriyorlar. İçine yüklediğin kadar parayı kullanıyorsun.
poot poot poot poot poot... POOTIE!! YOU'VE BEEN POOTED!!!

7

Thursday, September 22nd 2016, 4:38pm

p2p serveri nerden indiyoruz normal oyundan girişte farklı biyere tıklayarak mı

8

Thursday, September 22nd 2016, 7:18pm

Discotech

Profesyonel

Meslek: Teknik Destek

• Özel mesaj gönder

Normal oyunu indirmen yeterli Launcher üzerinden Smugglers Paradise serverine giriş yap P2P için.
Ana Menü

Sunucu Listesi

.

9

Thursday, September 22nd 2016, 10:00pm

Normal oyunu indirmen yeterli Launcher üzerinden Smugglers Paradise serverine giriş yap P2P için.
Ana Menü

Sunucu Listesi

teşekkürler eskiden boyle hızlı ve ilgili mod yoktu

10

Friday, September 23rd 2016, 12:16am

p2p için bilgi verebilirim. özelden mesaj atarsanız yardımcı olurum. oyundan da ulaşabilirsiniz. Türk birliği olarak imparatorlukta Brotherhood çatısı altındayız.

Bu konuyu değerlendir