Giriş yapmadınız.

1

Wednesday, May 31st 2017, 8:29am

Öneriler

şuan 1haziranda başlayıp 30 haziranda bitecek olan video etkinliği tüm sunucular içinmi geçerli yoksa sadece yeni gelen sunucu içinmi?

birde etkinlikde maddeler arasındaki şu maddeyi tam anlayamadım açıklayabilirmisiniz
  • Videoların oluşturulması için kullanılen materyal (Resim, Müzik, Ses, Efektler dahil), üçüncü şahıslara ait olmalıdır. Sadece Allods Online, My.com veya ücretsiz lisans içerikleri kullanılabilir.

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Tekkkelci" (May 31st 2017, 1:35pm)

2

Wednesday, May 31st 2017, 4:24pm

Discotech

Profesyonel

Meslek: Teknik Destek

• Özel mesaj gönder

şuan 1haziranda başlayıp 30 haziranda bitecek olan video etkinliği tüm sunucular içinmi geçerli yoksa sadece yeni gelen sunucu içinmi?

birde etkinlikde maddeler arasındaki şu maddeyi tam anlayamadım açıklayabilirmisiniz
Videoların oluşturulması için kullanılen materyal (Resim, Müzik, Ses, Efektler dahil), üçüncü şahıslara ait olmalıdır. Sadece Allods Online, My.com veya ücretsiz lisans içerikleri kullanılabilir.

Merhaba,

Etkinlikler tüm sunucular için geçerlidir. Etkinlikte belirtilen madde Allods online ve my.com dışındaki,oyunlardan vb sitelerden alıntı yapılmamasını kapsıyor.
.

3

Wednesday, May 31st 2017, 4:49pm

yani ben videomda misal veriyorum ceza suspus şarkısından bi kesit koyabilirmiyim ? veya eminemin şarkısından bir kısım koyarak editleyebilirmiyim?

4

Wednesday, May 31st 2017, 5:07pm

Discotech

Profesyonel

Meslek: Teknik Destek

• Özel mesaj gönder

yani ben videomda misal veriyorum ceza suspus şarkısından bi kesit koyabilirmiyim ? veya eminemin şarkısından bir kısım koyarak editleyebilirmiyim?
Hayır koyamazsın telif hakkına giriyor.
.

5

Thursday, June 1st 2017, 5:40am

6

Thursday, June 1st 2017, 5:40am

7

Tuesday, June 13th 2017, 10:25pm

Özel Tim etkinligi

1 yıl önce yaptıgınız allods tarihindeki en guzel etkinlik olan özel tim etkinliginin bu yılda yapılması mümkünmü.Öyle bir etkinlige hasret kaldık