Giriş yapmadınız.

1

Sunday, May 29th 2016, 5:34pm

Irk Özellikleri

herkese merhaba. google' da ve forumda biraz araştırdım ama bulamadım. şuan allodsu indirmeye başladım. özellikle yeni gelen ırk ve diğer ırkların sınıf özelliklerini bulamadım . eğer konu zaten mevcut ise kusura bakmayın.

2

Monday, May 30th 2016, 9:44am

konuya cevap veren olmamış , fakat bu konu benim için biraz mühim. daha önce yapılan sınıflar için yapılan rehberlerin bazılarında bu özellik yazıyor fakat hepsinde değil. örneğin elf ve kanyalı büyücü arasındaki fark , elf ırk özelliğini kullanınca ilk attığı skill daha fazla vuruyor, fakat kanyalı kullandığı zaman skiller damagelerden ektilenmiyor vs. elflerin manasının daha hızlı dolduğu gibi şeyler hatırlıyorum. inanın herşey parça parça forumdada bakıyorum fakat herhangi bir bilgiye ulaşamadım. yarım yamalak.

3

Monday, May 30th 2016, 11:03am

Oyundan iyi anlayanlar ırklarla ilgili detaylı bilgi verirseler gerçekten süper olur. Bodurlar ırkı ilgimi çok çeken bir ırk ama hakkında hiç bir şey bilmiyorum maalesef.

4

Monday, May 30th 2016, 12:06pm

Şuana kadar bu konuyla ilgili bir rehberin çıkarılmamasının nedeni sırlar kitabı ile bütün ırkların kabiliyetine ulaşılabiliyor olması. O yüzden ırk seçerken düşünme hangisi hoşsa onu seç. Çünkü hiçbirinin farkı yok.

F2P Sunucusu Piranalar Birliği Define Avcısı