Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Wednesday, March 7th 2018, 3:26pm

Lisad

Profesyonel

• Konuyu başlatan "Lisad"

Meslek: Magic tricks

• Özel mesaj gönder

Kaderin Tebessümü

Allods Ekibi herkesin Dünya Kadınlar Gününü kutlar! Bu sebeple Kaderin Tebessümü olayını başlatıyoruz. Etkinlik 12 Mart saat 23:59'a kadar sürecektir.
Regards,
Allods Online Administration

2

Friday, March 9th 2018, 10:32am

Etkinliğimizden memnun musunuz arkadaşlar? :)

3

Friday, March 9th 2018, 11:12am

etkinlik ne onu anlamadım. extradan ne oluyor şuan.

4

Friday, March 9th 2018, 11:48am

etkinlik ne onu anlamadım. extradan ne oluyor şuan.

Kaderin Tebessümü etkinliğinden bahsediyorum. Karaterin için azami ölçüde faydalanıyor musun? Tecrübe, Şöhret ve Otorite bonusları var, biliyorsun.

5

Sunday, March 11th 2018, 1:35am

kusura bakmayın ama çok karışık getirdiniz mahfazaları süreleri bitenler gelmeden süreleri 70 gün olan ne varsa getirdiniz en basiti sınıf değiştirmelerin 2 ayı var daha bitmesine bu hiç adil olmadı birlik otoritesi açısından iyi olmuş event :thumbup:

6

Sunday, March 11th 2018, 5:48am

Jinn

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

Etkinliğimizden memnun musunuz arkadaşlar?
Memnunuz tabi ki (:
^ . ^

Bu konuyu değerlendir