boylece savaş tum harıtalara yayılabılınırdı 

ama efsane vs atarım :p arkadaşlar şunu açıklamalıyım ben genel olarak şikayetlerden ve yeni başlayan arkadaşları düşündüğümden onların aorunlarını dile getirmeye çalışıyorum gunden gune player azalmasını enllemenın baska yolu yok malesef 10.0 da heroic gucu dusuyor bu arada parch notları rus sitede mevcut 
))) valla bnm dedıgım gıbı olsa yınede basarsın herşşey hırs ve tatmınle alakalı 
)))
 halla labırentede gemiyle gitsek nasıl olur 
)								
 örneğin oyuncu yenı başladıgında savaşlara gidiyor bırak komboları yapmayı daha statların ne işe yaradığını tam anlayamazken (ki bunu forumu karıştırrsanız açıklamaya çalıştım statları dilim döndüğünce) savaşlarda tabi arada kaynıyor dpsı dusuk dıye de buyuk ıhtımal atılıyor savaştan şevkı kırılıyor bir sure sonra oyuna gırmıyor. dolayısıyla kendı klasmanlarında ogrenebıleceklerı zevk alabıleceklerı bi yer olması şart bence bnm taşım yuksek olmasına ragmen gecen dündü sanırım bi 8 10k tek skılde yemışlıgım var 
 yeni başlayan adam nasıl tutunsun öldugunude anlamaz öle hızlı keserlerkı şaşırır. cogu ınsan yuksek taşlı zaten oyunda yeni başlayanlar oyuzden tutunamıyor fikrimce. bir sure sonra oyunda bırakmayı dusunmuyorsanız otomatik olarak para basmaya baslıyosunuz 

eğlenceli ve çekişmeli olabılır degilmi 

saga sona mılletın ustune top sıkmak mesela 
 yada bu topla ittifak yada imparatorluk kampını atışlarla ınsanları hepten pvp yapmaya zormalamak dusunsenıze pvp haritasındasınız mur flan alıyosunuz bir bakıyorsunuz kafanıza top atışı gelıyor haydeee ızlıca olay mahalıne gidip o kısıyı etkısız hale getirmeniz gerekir 
								Forum Yazılımı: Burning Board®, WoltLab® GmbH tarafından geliştirilmiştir.