Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Thursday, November 5th 2015, 9:32pm

Ödeme Sorunu

Payment failed.

The payment has been canceled

BU ŞEKİLDE BİR HATA VERİYOR yani ödeme başarısız ödeme iptal edildi diyor sebebbi nedir acaba kredi kart ile ödeme yapıyordum

2

Thursday, November 5th 2015, 10:20pm

Bu hatayı almanızdaki sebep kredi kartı bilgilerinizi yanlış girmenizden yada limitin yetersizliğinden olabilir.

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Karavul" (Nov 6th 2015, 10:31am)

3

Thursday, November 5th 2015, 10:29pm

limit sorunum yok 2ve 3 demenelerimde numaraları özellikler onaylamadan önce kontrol ettim ama ilk işlemde uluslar arası e ticarete kapalıydı kartım iptale düşünce kartımın uluslar arası eticaretini açtım ilk işlemde 3d güvenlikten şimremde geldi girdim iptale düştü ve tekrar denemelirmdede yukarda yazdığım hatayı aldım

4

Friday, November 6th 2015, 7:57am

Selamlar

Aynı ay içerisinde ikiden fazla kredi kartı ile alışveriş yapmanıza sistem izin vermiyor, durumunuz belki bunla alakalıdır.

İyi Forumlar.

Bu konuyu değerlendir