Sayın ziyaretçi, Allods Online Forum sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Oyun Steam'e Ne Zaman Geliyor ?
Merhaba arkadaşlar. Allodsu ilk çıktığı zaman başlayıp yaklaşık 1 yıl oynadım. Severek oynadığım ender MMORPG oyunlarındandı. Başka oyunlara merak sarmam ile oyunu bıraktım. Geçen yaz oyunun Steam e ekleneceğini duyunca tekrar başlamaya karar verdim. Aradan uzun bir süre geçmesine rağmen oyun hala Steam e eklenmedi. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar konuyu aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler.
Merhaba
Steam için çalışmalar devam ediyor.Umarım yakında geçeriz bizlerde sabırsızlıkla bekliyoruz.
.
Steam'e gelince ne olacak ki ne gibi değişiklikler olacak? Ben pek bilmiyorumda
7.0 güncellemesinden önce Steam'e katılmamız münkün görünmüyor. Yılın 2. veya 3. çeyreğinde olabilir.
af beklentisi
bu aşamada bir kısmı af olması mümkünmü olursa en azından satış vs suçundan bizim gibi kişilerde steam a accountlarını bağlkaya bileceklermi merak ediyoruz açıklarmısınız
bu aşamada bir kısmı af olması mümkünmü olursa en azından satış vs suçundan bizim gibi kişilerde steam a accountlarını bağlkaya bileceklermi merak ediyoruz açıklarmısınız
Böyle bir durum gündemimizde yok.
.