Bu oyuna yeni başlayan veya eskiden oynayıp sonradan bir bakmak isteyen arkadaşlar oyunun geçmiş zamanlarında olan para sıkıntısından veya grafik olarak bir ön yargı oluşuyor.Para sıkıntısı yok çünkü sadece çok az bir miktar aylık ödeme ile herşeyin eşit olduğu sadece emekle kasıldığı bir ortama gireceksiniz.Ben şuan bu düşüncede olanlara gelip 4-5 gün ayırmalarını ve oyun ilerledikçe oyunun güzelliğini görmelerini bu atmosferi tatmalarını ve bizimle beraber türkleri sevmeyen diğer birliklere karşı yanımızda yürümelerini öneriyorum.Zaten oyunda şuan kaderin tebessümü var 4 güne 65 en kötü bu yazıyı geç görüp gelen arkadaşlar olsa bile merak etmeyin oyunda görev sonucu toplanabilen kader puanları var onlarla bazı sıkıcı yaratık kesme görevlerini direk bitirebiliyorsunuz ve en kötü ihtimal 6 güne 65 olursunuz.Ayrıca yeni başlayan oyuncularımıza birlikçe sıkılmadan ilerlemeleri için her türlü yardımı yapıyoruz(binek,para vs... ).oyunu hiç bilmiyorum karışık geldi internet'ten baktım diyorsunuzda gelin bizimle öğrenin bizimle eğlenin birliğimizde her türlü yaşta üyemiz mevcut ve birliğimizin en önemli özelliği sohbetimizden tadın

sadece bu sohbetten tatmak için bekliyoruz.Oyun içi bana'da ulaşabilirsiniz veya konu başlığından birlik lideri veya görevlilerinin nicklerinin yazılı olduğu kısımdan bakıp onlarada yazabilirsiniz hertürlü sorularınızı yanıtlarız. Nickim:Flojer