You are not logged in.

1

Wednesday, April 2nd 2014, 11:20am

Drakdish isimli adminden selamlar!

Merhaba Sevgili Allods Topluluğu!

Öncelikle yeni portalımız ve yuvamıza hoşgeldiniz demek istiyorum!

Adım Drakdish. Allods ekibine yeni dahil oldum.

Bundan bundan böyle Türk Allods topluluğunun gözü kulağı olmaya çalılşacağım. Her türlü sıkıntınızı, isteğinizi bana iletebilirsiniz. Elimden geldiği kadar yardımcı olup, sorunlarınızı geliştirme ekibine ileteceğimden emin olabilirsiniz. Burası kendinizi çok iyi hissedeceğiniz ve oyundan zevk alacağınız bir mekan olacak. Olumlu veya olumsuz, görüş ve yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Gerçek adım Hakan,30 yaşındayım. Yaklaşık 5 yıldır çeşitli platformlarda sosyal medya yöneticilği yapıyorum. Boş zamanlarımda futbol, basketbol oynamayı, çeşitli online oyunları test etmeyi ve hoşuma gittiği takdirde o oyunlarda ilerlemeyi ve başarılı olmayı severim. İşimin gereği sosyal medyayla da içli dışlı olduğumu belirtmeme gerek yok sanırım :)

Şimdilik benden bu kadar :)

Hep birlikte çok güzel günler geçireceğimizden eminim ;)

Görüşmek üzere :thumbup:

2

Wednesday, April 2nd 2014, 11:28am

Aleykum selam hakan bey aramıza hoş geldiniz.Tüm allods türkiye oyuncuları için faydalı çalışmalar yapmanızı temenni ederek yeni görevinizde başarılar dilerim.Şuan için oyuncuların genel sıkıntısı oyunu indirememek ve hesap aktarımı bu hususlar ile ilgili bilgilendirme çok iyi olucak düşüncesindeyim.

3

Wednesday, April 2nd 2014, 12:40pm

başarılar Hakan bey.
That which does not kill us makes us stronger.
Friedrich Nietzsche
Revenge is tasty!

4

Wednesday, April 2nd 2014, 12:58pm

Occupation: Sac İşleri

• Send private message

oyun ne zaman açılcak onu merak ediyom hala

5

Wednesday, April 2nd 2014, 2:04pm

Suan oyuna gırıp 60 level olan arkadaslar var peki oyunu nası yukluyoruz nasıl gırıyoruz bi yardım edebebılırmısınız yonlendırırmısınız lutfen neyı ındırıp kuracagız

6

Wednesday, April 2nd 2014, 2:05pm

Merhaba Sevgili Allods Topluluğu!

Öncelikle yeni portalımız ve yuvamıza hoşgeldiniz demek istiyorum!

Adım Drakdish. Allods ekibine yeni dahil oldum.

Bundan bundan böyle Türk Allods topluluğunun gözü kulağı olmaya çalılşacağım. Her türlü sıkıntınızı, isteğinizi bana iletebilirsiniz. Elimden geldiği kadar yardımcı olup, sorunlarınızı geliştirme ekibine ileteceğimden emin olabilirsiniz. Burası kendinizi çok iyi hissedeceğiniz ve oyundan zevk alacağınız bir mekan olacak. Olumlu veya olumsuz, görüş ve yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Gerçek adım Hakan,30 yaşındayım. Yaklaşık 5 yıldır çeşitli platformlarda sosyal medya yöneticilği yapıyorum. Boş zamanlarımda futbol, basketbol oynamayı, çeşitli online oyunları test etmeyi ve hoşuma gittiği takdirde o oyunlarda ilerlemeyi ve başarılı olmayı severim. İşimin gereği sosyal medyayla da içli dışlı olduğumu belirtmeme gerek yok sanırım :)

Şimdilik benden bu kadar :)

Hep birlikte çok güzel günler geçireceğimizden eminim ;)

Görüşmek üzere :thumbup:

aleyküm selam sizin gibi insanları görmek çok hoş eski allods yöneticilerini hiç sevmiyorduk biliyormusun iyiki varsınız

7

Wednesday, April 2nd 2014, 2:06pm

Hoşgeldin Hakan reiz hayırlı olsun.
DANN

8

Wednesday, April 2nd 2014, 2:09pm

adana01sas

Beginner

• Send private message

Hoşgeldin işinde başarılar eskisinden daha iyi olması dileği ile abicim :)
Değişmeyen tek şey değişmeyen hiç bir şeydir.

9

Wednesday, April 2nd 2014, 2:13pm

lütfen yardım et admin ben oyuna hesabmı taşı dıykerek aktarmadım dırek kaydol secengıyle eskı tr suncundki bilgilermi yazdım ve kaydoldum oyuna gırdgdme karakter yok yenıden oluşturmam soylenıyor ve tkerardan hesabmı taşı dedgımde Merhaba, uid****Mevcut Allods hesabın My.com hesap bankasına taşındı. Oyuna girişte sorunlar yaşıyorsan support.my.com adresine yazabilirsin diyor hesabım geçtiyse e mail cakısmasımı oldu cunku ben eskı e mail kullanrak yenı hesap actım ltfen yardmını beklıyorum

10

Wednesday, April 2nd 2014, 2:16pm

lütfen yardım et admin ben oyuna hesabmı taşı dıykerek aktarmadım dırek kaydol secengıyle eskı tr suncundki bilgilermi yazdım ve kaydoldum oyuna gırdgdme karakter yok yenıden oluşturmam soylenıyor ve tkerardan hesabmı taşı dedgımde Merhaba, uid****Mevcut Allods hesabın My.com hesap bankasına taşındı. Oyuna girişte sorunlar yaşıyorsan support.my.com adresine yazabilirsin diyor hesabım geçtiyse e mail cakısmasımı oldu cunku ben eskı e mail kullanrak yenı hesap actım ltfen yardmını beklıyorum
aynı problemi bende yaşıyorum yeni modarötörümüz inşallah en kısa zamanda çözüm için bize döneceklerdir.
DANN

11

Wednesday, April 2nd 2014, 2:20pm

dockerss

Beginner

• Send private message

şu mühendisi oynadımda abi süper bişey ya dmg i çok iyi taşsız :D :D
ROBUSTLANCER / PARALYZE

12

Wednesday, April 2nd 2014, 2:26pm

Yardım edin :(

Hesabım bugta kaldı

Benim Türk serverında bir hesabım vardı ve onunla oynayacaktım ancak önceden eu dada aynı e-postayla hesap açmıştım.Şimdi türk serverındaki hesabını aktaramıyorum aynı e-postada oldukları için.E-postamı da değiştiremiyorum.Ne yapmam gerek?? ;(

13

Wednesday, April 2nd 2014, 3:20pm

adana01sas

Beginner

• Send private message

Oyun hoşunuza gitti siz mi oynuyorsunuz admin açın artık :D
Değişmeyen tek şey değişmeyen hiç bir şeydir.

14

Wednesday, April 2nd 2014, 3:29pm

Occupation: Sac İşleri

• Send private message

Oyun hoşunuza gitti siz mi oynuyorsunuz admin açın artık :D
Haklısın kardeşim kesin bilrek açmıyolar bunlar X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

15

Wednesday, April 2nd 2014, 3:33pm

Hoş geldin Hakan bey, gerek tr allods sitesi olsun gerekse şimdiki yeni sitede olsun yaptığım ticketlerle ilgilenen olmadı hala bekliyorum bir ilgilenen çıkar mı diye. Bakabilirseniz sevinirim. Başarılar.

16

Wednesday, April 2nd 2014, 5:24pm

Bombcity

Beginner

Occupation: Pastacı

• Send private message

Hayırlı Olsun hakan bey. :)

17

Wednesday, April 2nd 2014, 6:11pm

WasLey

Intermediate

• Send private message

Hayırlı olsun sende eski adminler gibi haftada hatta ayda bir foruma girersen hiç iyi olmaz.

18

Wednesday, April 2nd 2014, 6:13pm

şu mühendisi oynadımda abi süper bişey ya dmg i çok iyi taşsız :D :D

Kaancım sorun o değil biran önce çara girip süprizleri hediyeleri bir çok yeni şeyi görmek daha önemli özellikle çarı 60a kasmak

19

Wednesday, April 2nd 2014, 6:14pm

Adminlerimiz değişmiş. Gözümüz aydın. Hayırlı ve geçmiş olsun Hakan Bey.
Righteous in Wrath

20

Wednesday, April 2nd 2014, 6:21pm

arkadaslar oyuna giren varmı. çünkü ben ıd ve parola girdigimde yanlıs yazıyor . yoksa daha güncele tamamlanmadı mı ondan mı boyle sorun veriyor.