Herkese merhaba arkadaşlar. Forumu takip ettiğimden beri herkesin en büyük sorusu şu oldu ''Mtc game artık yoksa nasıl oyuna yükleme yapacaz''Mtc game gibi olmasada Size yeni bir ödeme şekli olan İninal kart ile ödemeyi anlatacağım. Bu kart yaş sınırı olmayan ön ödemeli bir bankamatik kartıdır. Tek farkı yıllık belli bir ücret ödemeniz gerekmez Sadece telefon numarası ile aktive ettiğiniz için bilgileriniz güvende olacaktır. Ayrıca İninal kart, mastercart'ın ürünüdür. Öncelikle sizlere kartı nasıl alacağınızı anlatacağım. Kartı alabilmek için en yakın Teknosa,Ptt,Migros yada Tansaş'a gittiğinizde hemen alıp kullanabileceğiniz bir karttır.
Yanlız önemli notlar:
1)Ptt ve Teknosa'dan kartı 5 tl ile alabilirsiniz. Ancak Migros yada tansaştan kartı alınca aktive etmek için karta 25 tl yükleme yapmanız gerekmektedir.(Ptt veya teknosa'dan aldığınız kartı aktive etmek için para yüklemenize gerek yoktur)
2)Kart için her ay hesabınızdan 1tl kesilir. Hesabınızda para yoksa para kesilmez sonraki aya sarkmaz.
3)kartı alınca internetten aktive etmek için
http://www.ininal.com/ sitesinden sağ en üste ''kart işlerimlerime tıklayıp Kartınızı tanımlamayın Seçeneğinden aktive etmelisiniz.(Kart aktive edildikten 24 saat sonra online işlemlere açılacaktır)
Nasıl aktive ederim diye soruyorsanız size resimli bir anlatım hazırladım:
Öncelikle size verdiğim linke tıklayıp aşağıdaki işlemleri İzliyoruz:
Kartınızı tanımlayınıza tıkladıktan sonra Karşınıza çıkan sayfada şunları yapacaksınız:
Kartınızı hazırlayın:
Bu işlemin sonunda kartınız aktifleşecektir ama unutmayın ilk 24 saat Online işlem yani internetten alışveriş yapamazsınız 24 saat sonra Mastercard geçen her yerde kullana bilirisiniz!
Konumun son bölümü ise bu kart ile nasıl allods'a para yükleye bilirim onuda resimli bir şekilde anlattım:
Öncelikle ana sayfadan ödeme yap yerine geliyoruz
Credi cart seçeneğinden biri seçtikten sonra karşımıza şöyle bir sayfa gelecek
Buradada yüklemek istediğiniz miktarı yazarak Devam diyorsunuz
Not karışınıza tekrar kart bilgilerinizi doldurmasını isterse bakiyeniz yetersizdir.
Eğer bir sorunuz olursa online olduğum saatlerde elimden geldiğimce yanıtlamaya çalışacağım.