Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
aynen bende katılıyorum. oyun asıl amacını kaybetmiştir Eu serverine birleşme amaci cok oyuncu olduğunu varsayalım ilk geldiğimiz birleştiğimiz gün kadar oyuncu kalmadi bu yabancilar dan da türk oyuncularlarindanda ayni sorun olduğunu düsüniyorum. türkiyenin para kuru veya başka ülkenin para durumu değil konu..
1x Muhafaza... Türk 600 tl öder herhangi bir tomara açmaya Yabanci 300 Euro veya 300 dolar.. ayda 2 muhafaza gelse evin yolu bulunmaz her vatandaşlar için..
2x element kralliginda kasma imkanlari tamamen yok edildi 3.700 gold günlük aldigimizi farz edersek bir item basma 1700g veya üstü.
elemente gold kasma anormalde kasma hernagi bir haritada kasma .. iteme para yatir basmaya muhafazaya para yatir. sizce bu insanlar daha nekadar dayanabilecek bukadar masrafa. çevremden cogu oyunun artik tamemen değerini kaybettiğini veya oyunu birakma düşüncelerine ciddi cidddi dusunmeye basladiklarini göriyorum.
artik diyecek birsey pek bulamiyoruz siz bilirsiniz Allods online ( kaygıyla izliyoruz ) diyelimbu gidişle bizleride kaybetmeye yakinsiniz..
siz bir oyunu varsayimla yürütemesiniz. Zengin insan oyunda olabilir . ama 3 5 kişiyle değirmen dönmezçoğunluğa hitap etmeseniz o 3 5 zengin oyuncuda yok olur.)
P2P sunucusuna geç para yatırmak istemiyosanBu oyuna yeni kullanıcı çekilmek isteniliyor ama nedense oyunda zevk alınan her şey kısıtlanıyor. Ben bu oyuna para yatırmıyorum ve para yatırmadan oynanmıyor. Para kasarak bir şeyler yapmaya ne zaman çalışsak anında bir kısıtlama geliyor. Neden sadece Türk oyuncular hedef alınıyor? İlla bu oyuna para mı yatırmamız gerekiyor yabancılar gibi? Artık bu işe bir dur denmeli. Oyuna davet ettiğim tüm arkadaşlarım hemen oyunu bıraktı. Sebebi bu oyun çok pahalı para kasılmıyor diye.
P2P sunucusuna geç para yatırmak istemiyosanBu oyuna yeni kullanıcı çekilmek isteniliyor ama nedense oyunda zevk alınan her şey kısıtlanıyor. Ben bu oyuna para yatırmıyorum ve para yatırmadan oynanmıyor. Para kasarak bir şeyler yapmaya ne zaman çalışsak anında bir kısıtlama geliyor. Neden sadece Türk oyuncular hedef alınıyor? İlla bu oyuna para mı yatırmamız gerekiyor yabancılar gibi? Artık bu işe bir dur denmeli. Oyuna davet ettiğim tüm arkadaşlarım hemen oyunu bıraktı. Sebebi bu oyun çok pahalı para kasılmıyor diye.
Bu biraz bi Çin atasözünü destekler gibi olduP2P sunucusuna geç para yatırmak istemiyosanBu oyuna yeni kullanıcı çekilmek isteniliyor ama nedense oyunda zevk alınan her şey kısıtlanıyor. Ben bu oyuna para yatırmıyorum ve para yatırmadan oynanmıyor. Para kasarak bir şeyler yapmaya ne zaman çalışsak anında bir kısıtlama geliyor. Neden sadece Türk oyuncular hedef alınıyor? İlla bu oyuna para mı yatırmamız gerekiyor yabancılar gibi? Artık bu işe bir dur denmeli. Oyuna davet ettiğim tüm arkadaşlarım hemen oyunu bıraktı. Sebebi bu oyun çok pahalı para kasılmıyor diye.
Şöyle diyim yıllardır aynı hesap özet olarak oyunda farmları kısıtlamış sizin sunucuda para yatırın oyuna diye zaten oyuncular desen full taşlı d5 senin para yatırmamadan oynama gibi bi lüksün yok otur bi 5 yıl aralıksız gold farm yap 13 taş dizersin ozaman tamam diğer şekilde f2p para yatırmadan oynamaya çalışmanın bi neticesi yok arkadaşlarınızı toplayın gelin p2p sunucusuna yoksada min 3000 lira yatırcan d5 desen 500 lira taşları 9 lasan 2000 lira onun yerine 30 lira ver gel p2pye yıllardır aynı şekilde söylencenize gelsenize burayaP2P sunucusuna geç para yatırmak istemiyosanBu oyuna yeni kullanıcı çekilmek isteniliyor ama nedense oyunda zevk alınan her şey kısıtlanıyor. Ben bu oyuna para yatırmıyorum ve para yatırmadan oynanmıyor. Para kasarak bir şeyler yapmaya ne zaman çalışsak anında bir kısıtlama geliyor. Neden sadece Türk oyuncular hedef alınıyor? İlla bu oyuna para mı yatırmamız gerekiyor yabancılar gibi? Artık bu işe bir dur denmeli. Oyuna davet ettiğim tüm arkadaşlarım hemen oyunu bıraktı. Sebebi bu oyun çok pahalı para kasılmıyor diye.
Orada oynamak isteseydim zaten orada başlardım. Burada beraber takıldığım insanlar var. Ne yani para yatırmamak için illa P2P'ye mi geçmek gerekiyor?
ne diyim ozaman oyundan zevk almak istiyosanız foruma oyun böyle zor şöyle kısıtlıyolar bizi para yatırmadan olmuo para yatırmak istemiyorum diye eleştiri yapmanın gereği yok. Herkez biliyo ne olduğunu f2p de oynıcaksan paranı yatırıcan yada oynamıcan başka bi şekilde bi işe yaramanın yolu yok. Yada oyunu seviyosan ızdırap yaşamak istemiyosan buyur gel p2p kapılarımız açık ..Çoğumuzun orada hesabı oldugundan emin olorda bir yıl oynadım ne benim arkadaslarım oraya gecer nede ben zaten toplasan turk olarak belki 200 kişiyizdir bu tarafta
diğer oyuncuların seviyesine eşit, ful 13 taş,ful mahvaza olsan dahi oyunculuk 0 ise yapılıcak bişey yok demektir
Tamam ozaman 10 bin tl veren adamın senin 3 yıllık emeğini 1 günde yapmasını adil buluyosan benim için sıkıntı yok iyi forumlar ..
Yani değişik bir bakış açısı şahsen ben 2yıl emek vericem adam benim 2yıl uğraştığım şeyi 1 günde yapıcak ben o oyunu bidaha açmam nerde eşitlik derim 2 yıllık emeğim boşunamıydı derim silerim oyunu he tabi bu benim bakış açım seninkide öyleyse diyecek bişi yok iyi oyunlar diliyorum ben f2p oynıcak kadar zengin değilim emeğimin 1 günde gittiğinide görmek istemyiroum oyüzden p2p oynuyorum.Tamam ozaman 10 bin tl veren adamın senin 3 yıllık emeğini 1 günde yapmasını adil buluyosan benim için sıkıntı yok iyi forumlar ..
inanki 10 bin tl veren adam benden iyi olabilir tamam 3 sene cok ucuk bir ornek olabilir ama o adam 10 bin tl verip 1 gunde yaptıgı seyi ben veremiyorsam maddi durumum yoktur yada vermek istemiyorumdur 1 yıl içinde yada 2 yol içinde arayı kapatmalıyım arayı kapatabilecek durumda olsak o kişi 10 bin tl verip benim 2 yıllık emeğimi 1 gunde yapabilir hakkıdır
edit:emin olki ayrıca oyunda zaten 2 yılda iyice yukselebilir olsan kimsede oyuna 10 bin tl yatırmaz
Farm, Farm zorluğu, Gold, Gold kasamamak, OYun içeriği, para, Para kasamamak