Giriş yapmadınız.

241

Tuesday, July 22nd 2014, 8:36am

Discotech

Profesyonel

• Konuyu başlatan "Discotech"

Meslek: Teknik Destek

• Özel mesaj gönder

Ünvan konusunda gerekli açıklamalar yapılmıştır yanlış bir açıklama yok iyi oyunlar.
.

242

Tuesday, July 22nd 2014, 8:37am

:) peki öyle diyorsan öyle olsun.
https://www.youtube.com/watch?v=JXCLtD5batc

243

Tuesday, July 22nd 2014, 8:46am

Son bir sorum var. Size göre sorun olmayan, bize göre sorun ve haksızlık barındıran ünvan konusunu, bizim anlattıklarımız doğrultusunda gerekli yerlere iletecek misiniz? Yoksa sadece kendinize göre doğru olanları mı iletiyorsunuz? Ticket atabilirsiniz diyeceksiniz, hissediyorum fakat bu konu ticket ile çözülebilecek bir konu değil. Sizin, türk oyuncuların problemlerini iletmeniz daha etkili.
https://www.youtube.com/watch?v=JXCLtD5batc

244

Tuesday, July 22nd 2014, 8:57am

Discotech

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

Son bir sorum var. Size göre sorun olmayan, bize göre sorun ve haksızlık barındıran ünvan konusunu, bizim anlattıklarımız doğrultusunda gerekli yerlere iletecek misiniz? Yoksa sadece kendinize göre doğru olanları mı iletiyorsunuz? Ticket atabilirsiniz diyeceksiniz, hissediyorum fakat bu konu ticket ile çözülebilecek bir konu değil. Sizin, türk oyuncuların problemlerini iletmeniz daha etkili.
Türkiye sorumlusu olarak bizler zaten sizlerin sorun olarak gördüğünüz problemler ve önerilerinizi gerekli yerlere iletiyoruz bu konuda içiniz rahat olsun bu konuda iletilecektir,bizler burada sizlere yardımcı olmak sorunlarınızı gerekli yerlere iletmek için çalışıyoruz.
Bizler forum yöneticileriyiz arkadaşlar bizim işimiz forum, support değiliz bize sitem etmeyin:)
.

245

Tuesday, July 22nd 2014, 10:07am

bu kadar büyütülen ve sanki cözümsüz gibi olan sorun esitlik isteniyors bütün ünvanlar silinir türklerin 2 hafta sornadan baslamasinin telafisi olur sonra yeniden mozeleyi acip milletin ünvan savasina baslamasini saglarsiniz bitti bu kadar basit bir seyi uzattikca uzatiyorsunuz
zaten birlesmede bir ise yaramadi oyunda oyuncu kalmamis ( ben dahil ) bu kadar güzel bir oyunu ancak bu kadar esitsizlikle batirabilirdiniz onuda basardiniz... tebrik ediyorum PRAVO :)

246

Tuesday, July 22nd 2014, 10:49am

ÇiLeK

Orta Düzey

Meslek: Gamer

• Özel mesaj gönder

Bizler forum yöneticileriyiz arkadaşlar bizim işimiz forum, support değiliz bize sitem etmeyin:)

O da dikkatimi çekti. Siz forum moderatörüsünüz. Ben türk oyuncu topluluğu için de bir oyun içi Mod olacak sanmıştım.
Hani şu gördüğümüz *Mod*Xxxx oyuncular gibi. Gm yardımcıları gibi. Oyuncularla ilgilenen, sıkıntılarını ileten, çözüm bulma sürecinde yardımcı olan. Türkler için seçilmeyecek mi bir tane bunlardan?
Şöyle oyunu bilgisi ciddi anlamda iyi olan, mmorpg tecrübesi yüksek, daha önceden hatta benzer tecrübesi olan ve oyunculara sürekli "ticket atın, destek sistemine yazın, oraya sorun" demeyecek biri. Onlardan lazım bize aslında bayağı.

247

Tuesday, July 22nd 2014, 12:38pm

Discotech

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

Quoted from "Discotech"

Bizler forum yöneticileriyiz arkadaşlar bizim işimiz forum, support değiliz bize sitem etmeyin

O da dikkatimi çekti. Siz forum moderatörüsünüz. Ben türk oyuncu topluluğu için de bir oyun içi Mod olacak sanmıştım.
Hani şu gördüğümüz *Mod*Xxxx oyuncular gibi. Gm yardımcıları gibi. Oyuncularla ilgilenen, sıkıntılarını ileten, çözüm bulma sürecinde yardımcı olan. Türkler için seçilmeyecek mi bir tane bunlardan?
Şöyle oyunu bilgisi ciddi anlamda iyi olan, mmorpg tecrübesi yüksek, daha önceden hatta benzer tecrübesi olan ve oyunculara sürekli "ticket atın, destek sistemine yazın, oraya sorun" demeyecek biri. Onlardan lazım bize aslında bayağı.
Türk oyuncu topluluğu için de oyun içi Mod olacak yakında, oyun şuanda normal seyirinde zaten ilgileniliyor yeterince ;) iyi oyunlar.
.

248

Tuesday, July 22nd 2014, 7:21pm

Quoted from "Discotech"

Bizler forum yöneticileriyiz arkadaşlar bizim işimiz forum, support değiliz bize sitem etmeyin

Arkadaşım sen o *Mod*xxx oyuncularının diğer oyunculara oyun içinden yardımcı olduğuna hiç şahit oldun mu olduysan kanıtın var mı ? Bunu neye dayanarak söyledin?Hadi onu geçtim forumda şimdiye kadar takip ettiğim kadarıyla forumdaki moderatörlerin gerektiği kadar ilgilendiklerini gördüm her türlü ellerinden geldiği kadar yardımcı olduklarınada diğer başlıklardan veya buradan zaten net bir şekilde görebilirsin kanımca.Ayrıca forumdaki moderatörlerin seçiminide oyun yönetimi yaptığı için sen emin ol seçilen Mod arkadaşlarda gayet bilgili ve tecrübelidirler.Ancak sen istiyorsun oyun hatalarını onlar düzeltsin oyundaki küfürleri onlar iletsin her türlü sorununa derdine onlar deva olsun ee o zaman ne anlamı kaldı ticket sisteminin ? oyundaki her oyuncu sorularını gerek burada gerek destek sistemine yolluyorlar.Herkes kendini tek ticket atan sanıyor halbuki öyle bir durum söz konusu bile değil oraya günde kim bilir kaç tane ticket geliyor.Tutki oyun içinde yardımcı olmuyorlar dediğin Türk moderatörler benim şimdiye kadarki tüm sorunlarımada gerek oyun içi gerek forumdan her türlü desteği sağladılar sende başvursan sanada yardım ederler.Ha sen kendine özel şahsi bir moderatör arıyorsan başka kapıya hocam.
<<<<<<<

249

Wednesday, July 23rd 2014, 12:09pm

Meslek: Fotograf, Gida

• Özel mesaj gönder

Tecrübelli Mod

@ Mythrellas

Hani şu gördüğümüz *Mod*Xxxx oyuncular gibi. Gm yardımcıları gibi.
Oyuncularla ilgilenen, sıkıntılarını ileten, çözüm bulma sürecinde
yardımcı olan. Türkler için seçilmeyecek mi bir tane bunlardan?

Şöyle oyunu bilgisi ciddi anlamda iyi olan, mmorpg tecrübesi
yüksek, daha önceden hatta benzer tecrübesi olan ve oyunculara sürekli
"ticket atın, destek sistemine yazın, oraya sorun" demeyecek biri.
Onlardan lazım bize aslında bayağı.

Arkadas su ana kadar en az 5 defa farkli konularda Mod arkadaslara Pm mesaj vs.. yolladim 3 ü ayni saat icinde dier ikisi ise takip eden günde cevaplandi.Senin yukarda yaptigin tarif Adnan Oktarin kendini tarif edip mesih benim seklindeki komik yorumunu hatirlatti bana. Servarlar birlesmeden önce ne kadar tarafli bir yönetim oldugunu hepimiz biliyoruz, eskiyi desmenin nasil faydasi olmayacaksa iyi birseyler yapimaya calisanlarinda ayagina köstek olmanin geregi yok.
Sipral Coma

250

Thursday, July 24th 2014, 10:47am

Grafikler aynı şekilde mi yoksa düşüş yükselme var mı

Merhaba ben 4.0 güncellemesi zamanlarında oyunu oynuyordum o zamanlar bilgisayar oldukça kasıyordu şimdi tekrar döndüm şu an eskisinden daha mı yüksek oldu grafikler eğer öyleyse önerileriniz nedir

251

Thursday, July 24th 2014, 10:56am

onu bunu geçinde küfür olayı çok enteresan oyunda. bende küfür ediom artık işin açıkçası adamlar öyle böyle diil feci sövüyolar çünkü...

hayatımda hiç bi zaman -bırakın çok küfür etmeyi- küfür eden bi adam olmadım ama bi askerlikte bide bu oyunda küfür eder hale geldim :)

buna genel bi çözüm bulmaları lazım. gerçi filtre falan varda en son sayıları ve "eksik" gibi kelimeleride filtreliyodu o yüzden pek kullanışlı diil...

adam bildiğin aileme küfür ediyo cevaben küfürü yiince ss aldığını söylüyo falan filan...

edit d.n.: dün mesela oyun içinde kendi kendime farm yaparken durduk yerde şöyle bi pm geldi
- ...
- engellesene lan ...... ......

noktalı yerleri siz doldurun işte :)

Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "BLueFalcon" (Jul 24th 2014, 11:06am)

252

Thursday, July 24th 2014, 11:13am

WasLey

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

onu bunu geçinde küfür olayı çok enteresan oyunda. bende küfür ediom artık işin açıkçası adamlar öyle böyle diil feci sövüyolar çünkü...

hayatımda hiç bi zaman -bırakın çok küfür etmeyi- küfür eden bi adam olmadım ama bi askerlikte bide bu oyunda küfür eder hale geldim :)

buna genel bi çözüm bulmaları lazım. gerçi filtre falan varda en son sayıları ve "eksik" gibi kelimeleride filtreliyodu o yüzden pek kullanışlı diil...

adam bildiğin aileme küfür ediyo cevaben küfürü yiince ss aldığını söylüyo falan filan...

edit d.n.: dün mesela oyun içinde kendi kendime farm yaparken durduk yerde şöyle bi pm geldi
- ...

Hadi onu geçtim türklere sürekli hakaret eden birinin ss yi yoluuyorum 2 gün sonra oyunda adamı görüyorum bu ne demek oluyor,?

253

Thursday, July 24th 2014, 11:15am

Merhaba ben 4.0 güncellemesi zamanlarında oyunu oynuyordum o zamanlar bilgisayar oldukça kasıyordu şimdi tekrar döndüm şu an eskisinden daha mı yüksek oldu grafikler eğer öyleyse önerileriniz nedir
Oyunun grafik kalitesi oldukça yüksek olmakla birlikte, ayarlardan en rahat oynayacağınız şekilde düzenleme yapmanız mümkün. Birde indirme sayfasındaki "En düşük" ve "Önerilen" sistem özelliklerini dikkate almanızda fayda var.

İyi oyunlar.

254

Thursday, July 24th 2014, 11:18am

Bu hep böyle yükselecek mi hesaba yatırmak yerine bilgisayara mı yatırsak paraları

255

Thursday, July 24th 2014, 11:28am

- ...

Oyun içinde küfür/hakaret vs. rahatsız edici durumlarla karşılaştığınızda Print Screen tuşuna basarak ekran görüntüsünü alabilirsiniz. Aldığınız ekran görüntüsünü bilgisayarınızda nerede bulabileceğinizi aldığınız anda mesajlarda görebilirsiniz. Ekran görüntüsünü orjinal halde destek sistemine ileterek, bu gibi oyuncuların ceza almalarını sağlayabilirsiniz.

Öte yandan, bu tip davranışlarda bulunan oyuncuları bildirmek yerine, sizin de aynı şekilde cevap vermeniz, içeriğe göre; susturma cezasından hesabınızın kapatılmasına kadar çeşitli cezalarla karşı karşıya kalmanıza neden olabilir.

Daha güzel bir oyun ortamı için, lütfen karşılaştığınız bu gibi durumları destek sistemi üzerinden bildirmek için zaman ayırınız.

İyi oyunlar.

256

Thursday, July 24th 2014, 11:33am

Hadi onu geçtim türklere sürekli hakaret eden birinin ss yi yoluuyorum 2 gün sonra oyunda adamı görüyorum bu ne demek oluyor,?

Yapmış olduğunuz bildirimler destek ekibi tarafından değerlendirilerek, uygun görülen işlem yapılmaktadır. Bu işlem susturma cezasından, süreli veya süresiz olarak hesap engellenmesine kadar değişebilir. Bu nedenle oyuncuyu oyunda görüyor olmanız, işlem yapılmadığı anlamı taşımamaktadır.

İyi oyunlar.

257

Friday, July 25th 2014, 10:18am

( ekran görüntüsü atamıyorum) tenses tapınağının 35 lvlden sonra açılan katındaki bi görevi öldüğüm için yapamadım ve bi arkadaş daha vardı yanmda o savaşırken giremedim görevde mobun kafasını almamı istiyordu çıkmadığı için görevi iptal ettim sonra tapınağa görevleri verdikten sonra tekrar girdim ama hala yenilenmemişti çıktım girdim gene olmadı bide dünyanın gizemi göreviydi napcam

258

Friday, July 25th 2014, 7:35pm

Discotech

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

( ekran görüntüsü atamıyorum) tenses tapınağının 35 lvlden sonra açılan katındaki bi görevi öldüğüm için yapamadım ve bi arkadaş daha vardı yanmda o savaşırken giremedim görevde mobun kafasını almamı istiyordu çıkmadığı için görevi iptal ettim sonra tapınağa görevleri verdikten sonra tekrar girdim ama hala yenilenmemişti çıktım girdim gene olmadı bide dünyanın gizemi göreviydi napcam
Zindanların tekrar sıfırlanması için üzerinden biraz zaman geçmesi gerekiyor gün değişince daha sonra girip tekrar yapabilirsin görevini.
İyi Oyunlar.
.

259

Saturday, July 26th 2014, 10:46am

teşekkür ederim ama görevi yapamıyorum ölüyorum akıncılar can basmıyor akıncıların bana can basabilmesi için ne yapmalıyım ?(

İTTİFAK
TEKNİKKER
36 LVL

260

Saturday, July 26th 2014, 10:54am

WasLey

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

teşekkür ederim ama görevi yapamıyorum ölüyorum akıncılar can basmıyor akıncıların bana can basabilmesi için ne yapmalıyım ?(

İTTİFAK
TEKNİKKER
36 LVL

Şifacı akıncı otomatik şifa atar saldır komutunu kullanıp geride kalabilirsin yada iksir ve tütsü basarak ölmemeni sağlayabilirsin.